Baş ağrısı geçmeyenler çaya iki tutam bunu eklesin! Baş ağrısını anında gideriyor

Baş ağrısı geçmeyenler çaya iki tutam bunu eklesin! Baş ağrısını anında gideriyor

Gün içerisinde çeşitli nedenlerle en olmadık anda ortaya çıkan baş ağrısı, o anınızı mahvedebilir. İlaç kullanmadan doğal yöntemlerle baş ağrısını gidermek mümkün. Peki, baş ağrısı nasıl geçer? Baş ağrısı için ne yapmalı? İşte, baş ağrısını geçiren doğal yöntem...

Baş ağrısı, en sık görülen kronik rahatsızlıkların başında geliyor. Baş ağrısının fizyolojik nedenleri olduğu gibi psikolojik nedenleri de olabilir.

Haber Global'den Yunus Emre Kılıç'ın haberine göre, baş ağrınız varken ise beynininiz adeta yerine sığmayacak gibi ağrımaya başlar.

Sorun sinüzit olduğu da tuzlu su ile burnu temizlemek ve migren bağlı şekilde meydana geldiğinde başı sararak geçmesini beklemek gibi yöntemler uygulayabilirsiniz. Fakat tüm bunlara artık gerek yok. Çünkü çay içmek baş ağrınızı alacak.

bas-agrisi-icin-caya-karanfil-atmak-2.jpg

BAŞ AĞRISINA NE İYİ GELİR EVDE?

Siyah çayın rahatlatıcı özelliği bulunuyor. Fakat bu tek başına baş ağrınızı dindirmeye yetmeyebilir.

Çay bardağının içerisine 2 tane karanfil eklemek ve çayı bu şekilde doldurup içmek oldukça basit bir şekilde baş ağrısından kurtulmanıza yardımcı olacak.

Karanfil içerisindeki sağlıklı bileşenler sayesinde baş ağrısının geçmesine yardım eden doğal bir ağrı kesici olarak biliniyor. 1 çay bardağı çayın içerisine 2 tane karanfil eklemek yetiyor.

bas-agrisi-icin-caya-karanfil-atmak-1.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN