Maaşını duyan işini bırakıp gidiyor! 49 Bin TL maaşla personel alımı başladı: TPAO o tarihe kadar alım yapıyor

Maaşını duyan işini bırakıp gidiyor! 49 Bin TL maaşla personel alımı başladı: TPAO o tarihe kadar alım yapıyor

İş arayanların yanı sıra işi olanlar bile bu maaşa işlerini bırakıp oraya gidiyorlar! 49 bin TL maaşla personel alımı resmen başladı… TPAO o tarihe kadar personel alımı yapacak. Başvuruları kaçıranlar pişman olur. İşte detaylar...

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Merkez ve Taşra Teşkilatlarında görevlendirmek için 68 personel alımı yapacağını duyurdu. Başvuru yapmak isteyen vatandaşların İŞKUR üzerinden başvuru yapabilecekleri açıklandı. Öte yandan TPAO en düşük 20.315,00 TL, en yüksek 49.774,90 TL maaş ödemesi yapılacağını da açıkladı. Bu maaşı duyanlar ise başvuru için harekete geçti. İşte detaylar…

TPAO BAŞVURU TARİHİ VE BAŞVURU ŞEKLİ

TPAO’da işe başlamak isteyen vatandaşların 9 Ekim ile 13 Ekim 2023 tarihleri arasında başvuru yapmaları gerekiyor. Öte yandan başvuru için Türkiye İş Kurumunun İl/Şube Müdürlüklerine ve Türkiye İş Kurumu web sitesi iskur.gov.tr. kullanılabiliyor.

İŞKUR ÜZERİNDEN BAŞVURU YAPMA

İŞKUR üzerinden başvuru yapacak olan vatandaşlar ilk olarak İŞKUR web sitesine girmeli ve arama butonundan “TPAO”yu aratmalı. Ardından sayfada kuruma ilişkin listelenen iş ilanlarından başvuru yapacağınız ilanı seçmelisiniz. Başvuru şartlarını taşıdığınız ilana girin ve E-Devlet şifresi ile giriş yaparak başvurunuzu tamamlayın.

yeni-proje-3-003.jpg

GENEL ŞARTLAR

Personel alımı, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca, KPSS ilgili Puan Türü ve belirlenen diğer şartlar dikkate alınarak gerçekleştirilecektir.

İlişikte detayları yer alan 68 kişilik personel ihtiyacımıza, ülke düzeyinde Türkiye İş Kurumunun İl/Şube Müdürlüklerine ve Türkiye İş Kurumu web sitesi iskur.gov.tr üzerinden 09.10.2023-13.10.2023 tarihleri arasında 5 gün süreyle başvuru yapılabilecektir.

Personel alımına ilişkin gerekli şartlar ve kontenjan ekli tabloda sunulmaktadır.

İlanın detaylarına ulaşmak için TPAO’nun resmi internet sitesine buradan gidebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN