Malatya'daki depremde ölen esnafla ilgili kahreden detay

Malatya'daki depremde ölen esnafla ilgili kahreden detay

Malatya'da dün saat 12.04'te meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremde Mehmet Öztürk isimli bir esnaf enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Öztürk'ün ağır hasarlı işyerinden eşya boşaltırken enkaz altında kaldığı öğrenildi.

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybeden 35 yaşındaki Mehmet Öztürk'ün, girdiği ağır hasarlı işyerinden eşya boşaltırken depreme yakalandığı ve enkaz altında kaldığı öğrenildi.

ELEKTRONİK EŞYALARI ÇIKARMAK İÇİN İŞYERİNE GİRDİ

Çöken binaların çevresinde bulunan, ev veya işyerlerine eşya almak için giren 12'si ağır, 140 kişi yaralandı, Bedih Kış (29) ile Mehmet Öztürk ise hayatını kaybetti.

Mehmet Öztürk'ün, 2 arkadaşı ile birlikte Dabakane Mahallesi'nde bulunan cep telefonu satışı yaptığı iş yerine elektronik eşyaları almak için girdiği sırada depreme yakalandığı ve çöken duvarın altında kaldığı ortaya çıktı. Evli ve 2 çocuk babası olan Öztürk'ün ağır yaralı çıkarılan diğer 2 arkadaşının ise hastanedeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

DUVAR ÜZERİNE YIKILIYOR VE VEFAT EDİYOR

Mehmet Öztürk'ün arkadaşı İrfan Yılmaz, "2 arkadaşı ile birlikte burada iş yerindeki eşyaları çıkarmak istiyorlar. O arada duvar üzerine yıkılıyor ve vefat ediyor. Diğer arkadaşları da zaten yoğun bakımda" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN