Mart ayında gideni pişman etmeyen yerler! Türkiye tatili fiyatına yurt dışı tatili! Hem de vizesiz

Mart ayında gideni pişman etmeyen yerler! Türkiye tatili fiyatına yurt dışı tatili! Hem de vizesiz

Mart ayı ile birlikte canı sıkılanlar da gizli rotalarını oluşturmaya başladı. Türkiye'de tatil fiyatına yurt dışından mükemmel bir tatil yapma fırsatını sakın kaçırmayın. Mart ayında uygun fiyatlı yurt dışı tatili yapabilirsiniz. Hem de vizeye gerek duymadan. İşte uygun fiyatlı ve vizesiz yurt dışı tatil rotası…

Mart ayında gezebileceğiniz en iyi ve uygun fiyatlı rotaları belirledik. Gidiş ve dönüş 6000 TL'nin altında olan en iyi vizesiz rotalar belli oldu. Mart ayında bu fırsatı sakın kaçırmayın. Hem Mart ayında o ülkelerin tadını çıkarabilir hem de uygun fiyata mükellef bir tatil yapabilirsiniz. İşte uygun fiyatlı ve vizesiz yurt dışı tatil rotası…

MART AYININ VİZESİZ ROTALARI

Mart ayında hem keyifli bir tatil hem de uygun fiyatlı bir seçenek arıyorsanız mutlaka bu rotalara bir göz gezdirmeniz gerekiyor. Gidiş dönüş uçak bileti fiyatı 6.000 TL altında yer alan şehirler belli oldu.

uskup.jpg

Yapılan açıklamada doğrultusunda Mart ayında Türk vatandaşlarının vizesiz ya da kapıda vize ile seyahat edebileceği şehirler arasında Lefkoşa, Saraybosna, Üsküp, Şarm El Şeyh, Podgoritsa ve Belgrad yer alıyor.

ŞEHİRLERE GÖRE UÇAK BİLER FİYATLARI

Türkiye Cumhuriyeti çipli kimlik kartımız bulunuyorsa bu şehirlerde uygun fiyata mükellef bir tatil yapabilirsiniz. Türkiye'den ülkelere uçak bilet fiyatları şu şekildedir:

lefkosa.jpg

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin başkenti Lefkoşa'ya 1685 liradan,

Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'ya 2 bin 702 liradan,

Tiflis'e 3 bin 881 liradan,

Makedonya'nın başkenti Üsküp'e 4 bin 39 liradan,

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının kapıda vize alarak girebildiği Şarm El Şeyh'e 4 bin 971 liradan,

Karadağ'ın başkenti Podgoritsa'ya 5 bin 132 liradan,

Sırbistan’ın başkenti Belgrad'a 5 bin 445 liradan başlayan fiyatlarla bilet alınabiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN