MEB'ten uyum eğitimi açıklaması: PCR ile ilgili sorun yok

MEB'ten uyum eğitimi açıklaması: PCR ile ilgili sorun yok

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 6 Eylül Pazartesi önce başlayan uyum eğitimi ile ilgili açıklama yaptı. Özer, 'Bize PCR testi ile ilgili intikal etmiş bir sorun yok' dedi

Milli Eğitim Bakanı Özer, uyum eğitiminin başlamasıyla ilgili bir açıklama yaptı. Özer, "Yaklaşık 2,5 milyon öğrenci ve 165 bin öğretmenimiz sahada. Aşı olmasa bile PCR'la ilgili bize intikal eden bir problem yok." ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Milli Eğitim Bakanı Mahut Özer ve Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, Bilim Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.

"ELİMİZDE ARTIK AŞI VAR"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Koca, okulların kapanmasının gündeme alınmasını istemediklerini ifade etti. Koca, "Elimizde artık aşı var. Vatandaşların tedbirlere uymalarını ve aşı olmalarını önemsiyoruz. Herkes lütfen bize destek olsun" dedi.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer de "Okullarımız ilk açılan ve son kapanan yerler olmalıdır" derken, okullara gerekli desteklerin verildiğini söyledi.

YÖK Başkanı Özvar da üniversitelerin 1,5 yıl aradan sonra yüz yüze eğitimle buluşacağını belirtirken, "Bizler yükseköğretim sisteminin temsilcileri olarak, üniversiteler olarak bu salgın sürecinde kampüslerimizi ve üniversitelerimizi kapatmadık. Kampüslerimiz hep açıktı. Türk yükseköğretim kurumlarının salgın karşısında göstermiş olduğu ciddi, rasyonel ve verimli düzenlemelerinden dolayı YÖK Başkanı olarak her birini kutluyorum" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN