Memleket Partisi lideri İnce esnaf ziyaretinde: Siyaset sahnesinde demokrasi sicili pırıl pırıl, tertemiz olan sadece benim

Memleket Partisi lideri İnce esnaf ziyaretinde: Siyaset sahnesinde demokrasi sicili pırıl pırıl, tertemiz olan sadece benim

Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, Kayseri'de esnaf ziyaretinde bulundu. Cumhuriyet Meydanı'nda esnafın sorunlarını dinleyen İnce, gazetecilere açıklamada yaptı. Altılı masayı eleştiren İnce'nin "Bunların içinde bakın bugün Türkiye'de siyaset sahnesinde demokrasi sicili pırıl pırıl, tertemiz olan sadece benim." sözleri dikkat çekti. İnce, asgari ücretin de 10 bin lira olması gerektiğini söyledi.

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, Kayseri'de esnaf ziyaretinde bulundu ve gençlerle sohbet etti. Pınarbaşı ilçesinde esnafı ziyaret eden İnce, daha sonra kent merkezinde bir AVM'deki kafede gençlerle bir araya geldi.

NE CUMHUR NE MİLLET, TEK YOL MEMLEKET

Cumhuriyet Meydanı'nda esnafın sorunlarını dinleyen İnce, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'de siyasetin gündeminin farklı olduğunu söyledi. Altılı masayı eleştiren İnce, "Altısı bir araya gelecekmiş, karar vereceklermiş, cumhurbaşkanı da şak diye yapacakmış. Böyle bir cumhurbaşkanı olabilir mi? Yüzde 2 oy almış partinin genel başkanından emir alan yüzde 50+1 almış cumhurbaşkanı olur mu? Ne partili cumhurbaşkanı olsun ne parti başkanından emir alan cumhurbaşkanı olsun, memleketin evladı olsun. Biz bunların ikisinde de yokuz. Ne sağdan ne soldan, Atatürk'ün yolundan gidiyoruz. Ne cumhur ne millet, tek yol memleket diyoruz. Bu ülkenin iktidar sorunu olduğu kadar muhalefet sorunu da var. Toptan göndermemiz lazım bunları. Toptan bir temizlik yapmamız lazım." diye konuştu.

SİCİLİ PIRIL PIRIL VE TERTEMİZ OLAN BENİM

İnce'nin sarf ettiği "Bunların içinde bakın bugün Türkiye'de siyaset sahnesinde demokrasi sicili pırıl pırıl, tertemiz olan sadece benim" sözleri dikkat çekti. Memleket Partisi olarak asgari ücretin 10 bin lira olması gerektiğini düşündüklerini aktaran İnce, bu ücretin çok çok altında olan emeklilerin de maaşının yükseltilmesi gerektiğini dile getirdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN