Memur ve emekliye görülmemiş seçim zammı! Erdoğan'ın büyük vaadiydi

Memur ve emekliye görülmemiş seçim zammı! Erdoğan'ın büyük vaadiydi

14 Mayıs seçimi sonrası emekli ve memur maaşları tekrar gündeme geldi. Temmuz ayında yapılacak olan memur ve emekli maaşı için rakam masaya getirildi. Kamu işçilerine yüzde 45 zam sonrası v Erdoğan'ın seçim vaatleri ile zamlı maaşlar netleşmeye başladı

Seçim vaatleri arasında en güçlü vaat olan memur maaşları için Erdoğan en düşük emekli maaşının 22 TL olacağını söylemişti. Seçimin 2. tura kalmasından sonra memur ve emekli maaşları gündeme geldi. Emeklileri sevindirecek oran ise konuşulmaya başlandı.

para.jpg

İktidar kanadında emekli ve memur maaşlarında iyileşme olacağı yönünde açıklamalar gelmişti. Buna göre en düşük emekli maaşı 22 TL olacaktı. Seçim sonrası Temmuz ayında yapılacak olan memur ve emekli maaşı için flaş bir oran konuşulmaya başlandı.

MEMUR VE EMEKLİYE YÜZDE 85 ZAM

Kamu işçilerine yapılan yüzde 45 zammın ardından, en düşük emekli maaşına yüzde 85 oranında zam kapıda. Zam oranının açıklanmasının ardından, memur maaşlarının ne zaman yükseltileceği büyük merak konusu oldu.

Memur maaşlarına yüzde 45 zam oranı referans alındığı zaman, en düşük profesör maaşı 51 bin 80 TL’ye, öğretmen maaşı 23 bin 730 TL’ye, polis memuru maaşı 27 bin 450 TL’ye, avukat maaşı 30 bin 85 TL’ye ve hemşire maaşı 23 bin 450 TL’ye yükselmiş olacak

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN