Meral Akşener duyurdu: İYİ Parti'nin Kütahya adayı Ahmet Tekdemir

Yerel seçimlere 81 ilden kendi adaylarıyla girme kararı alan İYİ Parti'nin Kütahya adayı açıklandı. İYİ Parti Lideri Meral Akşener Kütahya Belediye Başkan adayı olarak Ahmet Tekdemir'i resmen duyurdu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Teşkilat Buluşmaları programı kapsamında gittiği Kütahya’da, 2024 yerel seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Burada partililerle bir araya gelen Akşener, İYİ Parti'nin Kütahya adayını da duyurdu.

Meral Akşener, partisinin Kütahya Belediye Başkan adayının Ahmet Tekdemir olduğunu resmen açıkladı.

Tekdemir "Kütahya'da İYİ Parti belediyeciliğini ve İYİ Parti'nin bayrağını Kütahya Belediye sarnıçlarına asmaya söz veriyorum. Benimle misiniz?" diye konuştu.

AHMET TEKDEMİR KİMDİR?

1971 yılında Kütahya doğumlu olan Ahmet Tekdemir üniversite mezunu olduktan sonra askerlik vazifesini yaptı. Sonrasında 1993 yılında Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığına memur olarak atandı.

2-003.jpg

2005 yılında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına atanan Tekdemir 2010 yılında devlet memuriyetinden kendi isteğiyle istifa ederek ticari hayata atıldı. Daha önce Kütahyaspor kulüp başkanlığı görevini yürüten Tekdemir, halen kadınlar 3.liginde mücadele veren 1922 Dumlupınarspor Kulübü Başkanlığı görevini yürütüyor.

Halen İYİ Parti Kütahya İl Başkanlığı Divan Kurulu Üyeliği ve il ARGE başkanlığı görevini de yürüten Tekdemir, ticaretle uğraşıyor.

Tekdemir evli ve 3 çocuk babası.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN