Meral Akşener'den Erdoğan'a yurt yanıtı: Haftanın teröristi programına hoş geldiniz

Meral Akşener'den Erdoğan'a yurt yanıtı: Haftanın teröristi programına hoş geldiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yetersiz yurt ve barınma sorunuyla ilgili parklarda yatarak eylem yapan üniversite öğrencilerine yönelik, "Bazı park, bahçelerde bankların üzerinde yatanların bir kısmının öğrencilikle alakası yok, güya sözde öğrenci. Bunlar Gezi Parkı'nın bir başka versiyonu" açıklamasına İYİ Parti lideri Akşener'den anında cevap geldi. Akşener, "Sayın Erdoğan ile Haftanın Teröristi programına hoş geldiniz.." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'de üniversitelerde yüz yüze eğitimin başlamasıyla baş gösteren yetersiz yurt ve yatak kapasitesi eleştirilerini kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamayla cevap verdi.

Erdoğan, "Son zamanlarda bazı park, bahçe, buralardaki bankların üzerinde yatanlar, şunu açık ve net söylüyorum, bunların bir kısmının öğrencilikle alakası yok. Bunlar kendilerine göre güya sözde öğrenci, bunlar aynen Gezi Parkı olayı neyse bunun bir başka versiyonudur. Hükümete geldiğimizde ülkemizde 190 olan yurt sayısını 774’e, 182 bin olan yatak kapasitesini 719 bine biz çıkarttık.
Pek çok şehrimizde başvuran öğrencilerimizin tamamı Kredi ve Yurtlar Kurumumuzun yurtlarında kendine yer bulmuştur" ifadelerini kullanarak eleştirilere tepki gösterdi.

MERAL AKŞENER: HAFTANIN TERÖRİSTİ PROGRAMINA HOŞ GELDİNİZ

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarını Twitter hesabından yaptığı paylaşımla yorumladı. Akşener, "Kendi öğrencine bakamayacaksın, yurt imkânı sağlayamayacaksın, sosyal devlet olamayacaksın; ama suçlu öğrenci olacak öyle mi?" dedi.

İşte Akşener'in Erdoğan'a yurt cevabı:

.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (21)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
21 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN