Meral Danış Beştaş'tan sandık görevlilerine çağrı: Sandıkları terk etmeyelim

Meral Danış Beştaş'tan sandık görevlilerine çağrı: Sandıkları terk etmeyelim

DEM Parti İBB Eşbaşkan adayı Meral Danış Beştaş, oy kullanma işleminin sona ermesinin ardından sandık görevlilerine çağrı yaptı. Beştaş yaptığı açıklamada, "Oy sayımını izleyerek; ıslak imzalı tutanakları teslim almadan sandıkları terk etmeyelim" ifadelerini kullandı.

Türkiye yerelde yöneticisini seçmek için sandık başına gitti. Oy verme işlemlerinin sona ermesinin ardından oy sayımına başlandı. Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Eşbaşkan Adayı Meral Danış Beştaş, oy sayımına ilişkin sandık görevlilerine ve müşahitlere çağrıda bulundu.

Beştaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Sandıkları korumaya devam edelim' diyerek, şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili sandık kurulu üyelerimiz ve müşahit arkadaşlar; Oy sayımını izleyerek; ıslak imzalı tutanakları teslim almadan sandıkları terk etmeyelim. Genel merkezimizin çağrıları dışında hiç bir bilgiye itibar etmeyelim. Oy sayımı ve sonuçlarla ilgili tespit ettiğiniz usulsüzlükler hakkında itiraz ederek, itirazımızı tutanak altına alalım."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN