Meteoroloji il il uyardı: Kar yağışı hız kesmeyecek

Meteoroloji il il uyardı: Kar yağışı hız kesmeyecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre; yurt genelinde yağışlar devam edecek. Yer yer kar ile karla karışık yağışın yanında yağmurlu hava da yurtta kendini gösterecek. Meteoroloji, hangi illerde yağış beklendiğini sıraladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava durumuna ilişkin son tahmin raporunu paylaştı. Buna göre; bu akşam Trakya kesiminin, yarın Marmara'nın doğusu, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz ile Afyonkarahisar, Kütahya, Yozgat, Kırşehir ve Çorum çevrelerinin yağışlı geçmesi bekleniyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Yağışların yağmur, zamanla iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların, Zonguldak, Düzce, Karabük, Bartın, Bolu’nun kuzeyi ile Kastamonu’nun kuzeyinde 800-900 metre üzeri yüksek kesimlerde kuvvetli karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Marmara ile iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Son değerlendirmelere göre; bugün sabah saatlerinden itibaren Batı Karadeniz’de görülecek yağışların, Zonguldak, Düzce, Karabük, Bartın, Bolu’nun kuzeyi ile Kastamonu’nun kuzeyinde 800-900 metre üzeri yüksek kesimlerde kuvvetli karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Pazartesi akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenen kar yağışlarıyla birlikte ulaşımda aksamlar, buzlanma, tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalı.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

25 ARALIK 2022 PAZAR GÜNÜ

1.jpg

26 ARALIK 2022 PAZARTESİ GÜNÜ

1-001.jpg

27 ARALIK 2022 SALI GÜNÜ

1-002.jpg

28 ARALIK 2022 ÇARŞAMBA GÜNÜ

1-003.jpg

29 ARALIK 2022 PERŞEMBE GÜNÜ

1-004.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN