Meteoroloji'den kritik uyarı: Kuvvetli yağış ve rüzgara dikkat!

Meteoroloji'den kritik uyarı: Kuvvetli yağış ve rüzgara dikkat!

Meteoroloji'nin son değerlendirmelerine göre; Trakya kesimine sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısı yapılırken, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu olacağının tahmin edildiği belirtildi. Marmara ile iç kesimlere de pus ve sis uyarısı geldi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava durumuna ilişkin güncel tahmin raporunu yayımladı. Buna göre; Trakya kesiminin çok bulutlu ve gece saatlerinde sağanak yağışlı olması beklenirken, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yine Trakya için kuvvetli rüzgar uyarısı yapılırken, ülke genelinde sakin seyredeceği bekleniyor. Marmara ile iç kesimlerde ise yer yer pus ve sis görüleceği uyarısı yapıldı.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

HAVA SICAKLIĞI

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı beklenirken, ülke genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR

Rüzgarın genellikle güney, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Trakya'da güney ve güneybatı yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km /saat) olarak eseceği tahmin ediliyor.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

17 ARALIK 2022 CUMARTESİ GÜNÜ

1.jpg

18 ARALIK 2022 PAZAR GÜNÜ

1-001.jpg

19 ARALIK 2022 PAZARTESİ GÜNÜ

1-002.jpg

20 ARALIK 2022 SALI GÜNÜ

1-003.jpg

21 ARALIK 2022 ÇARŞAMBA GÜNÜ

1-004.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN