Metroda görüntülenen İYİ Partili Bilge Yılmaz sosyal medyada gündem oldu

Metroda görüntülenen İYİ Partili Bilge Yılmaz sosyal medyada gündem oldu

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz‘ın metroda çekilen bir fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı. Metroda görüntülenmesiyle sosyal medyada konuşulan Bilge Yılmaz, "Metroyu severim, çok kullanırım. Bugünlerde biraz mutsuz, biraz karamsar olsak da hayallerimizden ve hedeflerimizden vazgeçmiş değiliz." dedi.

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz’ın metroda düşünceli gözüktüğü sırada çekildiği bir fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu. 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde İyi Parti’den milletvekili adayı olan Bilal Uzun, konu hakkında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Dünyanın 1 numaralı MBA okulu Wharton’da ekonomi hocası Bilge Yılmaz, bırakıp ülkesine fayda sağlamaya geldi. Metroda ayakta seyahat ediyor. Bizim ekonomi bakanı adayımızdı.

Diğer tarafta da uçak bekleten, üstüne de halkına fırça atan. Hatta bir de ‘biz kazandık’ diye halkına hava atan bir Ekonomi Bakanı. 2 senedir ekonominin başında. 2 senedir daha fakirleştiyseniz bunu düşünün lütfen.”

"METROYU SEVERİM, ÇOK KULLANIRIM"

Metroda görüntülenmesiyle sosyal medyada konuşulan Bilge Yılmaz, yorumlara yanıt verdi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Yılmaz, şu ifadeleri yazdı:

"Metroyu severim, çok kullanırım. Bunlardan birinde yurttaşımız fotoğrafımı çekmiş:) Hepimiz çok inandık, çok çalıştık ama olmadı. Bugünlerde biraz mutsuz, biraz karamsar olsak da hayallerimizden ve hedeflerimizden vazgeçmiş değiliz. Ülkemizi bekleyen zor günleri atlatmanın en iyi yolu daha çok çalışmak ve birbirimize destek olmak. Biz de onu yapacağız. Şimdi zaman yanlışları ve eksikleri tespit edip yeni stratejiler belirleme zamanı. İnandığımız değerlere sahip çıkmayı ve doğruları söylemeyi ne pahasına olursa olsun sürdüreceğiz. Bizim bir vatanımız var, ona her koşulda sahip çıkacağız."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN