MHP'den 'Ferdi Tayfur'lu Gazze videosu

Bahçeli'nin "Eğer bugünden itibaren 24 saat içinde ateşkes sağlanamazsa, Türkiye süratle devreye girmeli, gereği her neyse yapmalıdır" açıklamasından sonra MHP'den dikkat çeken bir videolu mesaj paylaşıldı. Filistin videosunda, Ferdi Tayfur'un 'Acılar' şarkısına yer verildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin İsrail-Filistin savaşına ilişkin 24 saat vererek yaptığı açıklamanın üzerinden 24 saatten fazla bir zaman geçti. Partinin resmi Twitter hesabından, Gazze'ye saldırı görüntülerine dair bir paylaşım yapıldı.

MHP lideri Bahçeli'nin grup toplantısında yaptığı açıklamalarının yer aldığı videoda, Ferdi Tayfur'un 'Acılar' şarkısı kullanıldı. Videoda Gazze’deki insani dram Ferdi Tayfur’un parçasıyla anlatıldı.

Ferdi Tayfur’un “Acılar” isimli parçası şöyle:

Artık dayanacak gücüm kalmadı,
Ne olur tükenin bitin acılar ,
Söndürün içimde yanan ateşi,
Dertlerime bir son verin acılar.

Yıkmayın dünyamı hayallerimi
Kırmayın kalbimi ümitlerimi
Yok edin kahrımı kederlerimi
Haksızlığa bir son verin acılar.

Yeter artık bitsin bu yalnızlığım
Terk edin dünyamı gidin acılar
Bu kadar insafsız zalim olmayın
Zulmetmeye bir son verin acılar.

BAHÇELİ 24 SAAT SÜRE VERMİŞTİ

Bahçeli önceki gün yaptığı paylaşımda,"Milliyetçi Hareket Partisi olarak çağrımız şudur: Eğer bugünden itibaren 24 saat içinde ateşkes sağlanamazsa, saldırılar durmazsa, mazlumların üzerine bombalar bırakılmaya ısrarla devam ederse, milletimle açık açık paylaşıyorum ki, Türkiye süratle devreye girmeli, tarihi, insani ve inanç sorumluluğunun gereği her neyse yapmalıdır. Gazze’yi koruma ve kollama misyonunu üstlenmek bize ecdadımızın mirasıdır" demişti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da Bahçeli'ye destek vererek "Sayın Devlet Bahçeli’ye Filistin konusunda gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum. Tarihimizin, inancımızın ve insanlığımızın gereği olan çağrısını destekliyorum" demişti.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ise, "Atılan her adımı ve yapılan her çağrıyı desteklediğimiz gibi Devlet Bahçeli’nin Gazze ve Filistinli kardeşlerimiz için dile getirdiği ifadeleri de takdirle karşılıyor, destekliyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN