Milli Savunma Bakanlığı'ndan son çağrı! Tam 30.062 personel alımı yapacak: Kadro ve branş dağılımı duyuruldu

Milli Savunma Bakanlığı'ndan son çağrı! Tam 30.062 personel alımı yapacak: Kadro ve branş dağılımı duyuruldu

Milli Savunma Bakanlığı 30.062 personel alımı yapılacağını duyurdu. Subay, astsubay, devlet memuru, işçi gibi farklı kadrolarda alım yapılacağı belirtilirken başvuru şartları ve branş dağılımı hakkında araştırmalarda hız kazandı. Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde istihdam edilecek personeller için detayları sizlerle paylaşıyoruz. İşte 2023 MSB personel başvuru detayları…MSB bünyesinde yapılacak personel başvuru detayları hakkında araştırmalar devam ediyor. Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde

MSB bünyesinde yapılacak personel başvuru detayları hakkında araştırmalar devam ediyor. Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde yapılacak alımlar kapsamında görev dağılımları da merak ediliyor. Bakanlık bünyesinde istihdam edilecek personeller için açıklama Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan geldi. 31 62 personel alımı yapılacağını işaret eden Bakan Akar, kadro dağılımlarını da tek tek açıkladı. İşte 2023 MSB personel başvuru detayları…

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMLARI DEVAM EDİYOR

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, nitelikli insan gücü temini için personel alımı yapılacağını duyurdu. Bakanlık bünyesinde yapılacak alımlar kapsamında subay, astsubay, devlet memuru, işçi, askeri öğrenci ve sözleşmeli er alımı için çalışmaları devam ediyor.

milli-savunma-bakanligi-personel-alimi.jpg

30.000 PERSONEL ALIMI YAPILACAK


Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde yapılacak personel alımları için yapılan açıklamalar merak ediliyor. Personel alım detayları ise Bakan Akar'dan geldi. Bu yıl içerisinde 30.062 personel alımı için plan yapıldığını belirten Akar, sürecin başladığını ve uygulamaların devam ettiğini aktardı. Personel alımlarının ilk kolu olarak 2 Nisan tarihinde yapılan aday belirleme sınavını işaret eden Hulusi Akar, sürecin daha sonra mülakatları ile devam edeceğini belirtti.

milli-savunma-universitesi.jpg

Bakan Akar, “Tüm gençlerimizi bize katılmaya, Milli Savunma Bakanlığının, Türk Silahlı Kuvvetlerinin geleceğinde, ülkemizin savunma ve güvenliğinde görev almaya davet ediyoruz. Bunun parlak ve kutlu bir gelecek olduğunun da gençlerimiz tarafından bilinmesini istiyoruz." sözlerini dile getirdi.

PERSONEL BAŞVURULARI NASIL YAPILACAK?

Milli Savunma Bakanlığı personel başvuru detayları ile ilgili açıklama Resmi Gazete’de yayınlandı. Başvuruların 2 Nisan 2023 tarihinde MSÜ sınavı ile başlayacağı bildirildi.

milli-savunma-bakanligi-personel.jpg

MSÜ SINAVI TAMAMLANDI

Hulusi Akar merak edilen konu hakkındaki detayları paylaştı. 2 Nisan 2023 tarihinde gerçekleştirilen askeri öğrenci aday belirleme sınavının personel alımlarının ilk ayağı olduğu belirtilirken mülakatların Haziran ayında devam edeceği söylendi.

Milli Savunma Bakanlığı ve Türk silahlı kuvvetlerinin geleceği için tüm gençleri orduya davet eden Hulusi Akar, “Tüm gençlerimizi bize katılmaya, Milli Savunma Bakanlığının, Türk Silahlı Kuvvetlerinin geleceğinde ve ülkemizin savunma ve güvenliğinde görev almaya davet ediyoruz. Bunun parlak ve kutlu bir gelecek olduğunun da gençlerimiz tarafından bilinmesini istiyoruz.” sözleri ile açıklamalarını sonlandırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN