Milyonlarca emekli bekliyor! Kurban bayramı ikramiyeleri o tarihte hesaplara yatacak: İşte yeni rakam

Milyonlarca emekli bekliyor! Kurban bayramı ikramiyeleri o tarihte hesaplara yatacak: İşte yeni rakam

Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak? sorusu arama motorlarında sıkça merak edilmeye başlandı. Kurban bayramına kısa bir süre kala ikramiyelerinde tarihi netleşti. Milyonlarca emeklinin hesabına o tarihte bayram ikramiyesi yatacak. İşte detaylar

Milyonlarca emekli kurban bayramı ikramiyesi için gün saymaya başladı. Son zamla beraber emeklilerin hesabına 2000 lira yatacak. Bayram ikramiyesi tarihi de netleşti.

27 Haziran Salı günü Kurban Bayramı arifesine denk gelirken, bayram ise 28 Haziran Çarşamba gününe denk geldi. Bayram öncesinde 2000 TL ikramiye alacak olan emeklilerinde ikramiye tarihleri belli oldu. Bayram ikramiyesinin ise bayramdan 1 hafta önce yatması bekleniyor.

para.jpg

KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

Kurban Bayramı Arifesi- 27 Haziran Salı

Kurban Bayramı 1. Gün - 28 Haziran Çarşamba

Kurban Bayramı 2.Gün- 29 Haziran Perşembe

Kurban Bayramı 3.Gün- 30 Haziran Cuma

Kurban Bayramı 4. Gün- 1 Temmuz Cumartesi

Emekli maaşının 5 bin 500 TL'den 7 bin 500 TL'ye çıkarılmasının ardından emekli ikramiyeleriyle ilgili de çalışma yapıldı. Bu kapsamda açıklama yapan AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, emekliye bayram ikramiyesinin 1100 TL'den 2 bin TL'ye yükseltildiğini açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN