Milyonlarca polise müjde! Bakan Soylu duyurdu: Resmen tarih verdi, kaldırılacak!

Milyonlarca polise müjde! Bakan Soylu duyurdu: Resmen tarih verdi, kaldırılacak!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu polislerle ilgili yeni düzenlemeyi açıkladı. İşte detaylar...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polislerde daha önce 4 bölge olarak belirlenen şark hizmeti yerinin tekrar 2 bölgeye düşürüleceğini söyledi. Açıklamasının devamında Bakan Soylu, "Aynı zamanda batı ve doğu illeri de kendi arasında tekrar gruplara ayrılmayacak" dedi.

"BOMBA EĞİTİMLERİNİ YOUTUBE ÜZERİNDEN ALIYORLAR"

Bakan Soylu, Polis Müzesi'nden Şehitler Demet Sezen salonunda düzenlenen "81'inci İl Emniyet Müdürlüğü İstişare Toplantısı’nda görüştüğü polislere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selam ve sevgilerini iletti.

Dünyada ortak bir güvenlik sorunu olduğunu ve Türkiye'nin de bu ortamdan etkilendiğini belirten Soylu, "Haliyle bu durum, tüm iç güvenlik birimlerimizin yükünü artırıyor. Bugün polisimiz de jandarmamız da sahil güvenliğimiz de 20 yıl öncesinden çok daha yüksek bir tehdit ortamıyla karşı karşıyadır. Suçun hem miktarı hem de çeşidi artmaktadır. Eskiden siber suç diye bir şey yoktu ama bugün var. Teröristler, bomba eğitimlerini YouTube üzerinden alıyorlar. En son İstiklal Caddesi'ndeki patlama da bunun en bariz örneklerinden biridir." ifadelerini kullandı.

Soylu, Türkiye'nin kalkınmasına ve gelişmesine yönelik hem fiili hem de propaganda anlamında bir saldırı olduğunu aktararak "Polis teşkilatı, diğer teşkilatlarımız gibi her iki saldırının da tam göbeğinde bulunmaktadır. FETÖ'cü sosyal medya yapılanmalarından tutun, kaçak mafya organize suç örgütü mensuplarına kadar, 'Devlet uyuşturucu ticaretine ortak' diyecek kadar şuurunu kaybetmiş figüranlara kadar hepsinin hedefinde bu devlet ve Türk polisi var." diye konuştu.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN