Misafir olduğu ailenin yer sofrasında yemek yiyen Kemal Kılıçdaroğlu'nun o hareketi gündem oldu! Yemeğin etli kısmını...

Seçime kısa bir süre kala Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olduğunu açıklayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim hazırlıklarına şimdiden başladı. Bir aileyi ziyarete giden ve akşam yemeğine kalan Kılıçdaroğlu'nun o anları kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Yer sofrasında aileyle bitlikte yemek yiyen Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı o harekete herkesten alkış topladı. Yemeğin etli kısmını...

14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimler öncesi Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir aileyi ziyaret ederek akşam yemeğine kaldı. O anda çekilen görüntüler ise sosyal medyada gündem aldı. Kılıçdaroğlu'nun küçük çocuğa yaptığı hareket ise büyük yankı uyandırdı.

SOSYAL MEDAYADA VİRAL OLDU

Seçim startını veren 6'lı Masa'nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun internete düşen bir videosu sosyal medayda viral oldu. Milyonlarca izlenmeye ulaşan video büyük yankı uyandırdı.

b4.jpg

Eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte bir ailenin evine misafir olan Kemal Kılıçdaroğlu'nun sofrada yemek yediği anlarda yaptığı hareket büyük yankı uyandırdı.

ETLİ KISMINI ÇOCUĞA ÇEVİRDİ

Çekilen videoda Kılıçdaroğlu'nun önündeki tabakta bulunan yemeğin etli kısmını yanındaki çocuğa doğru çevirmesi gönülleri fethetti. Videoyu izleyen milyonlarca sosyal medya kullanıcısı peş peşe yorumlarda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN