Miting programı Erdoğan'la çakışmıştı: Kılıçdaroğlu'nun İstanbul mitinginin tarihi değişti

Miting programı Erdoğan'la çakışmıştı: Kılıçdaroğlu'nun İstanbul mitinginin tarihi değişti

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun İstanbul'daki miting programları 7 Mayıs olarak duyurulmuştu. CHP İl Başkanı Kaftancıoğlu, Millet Buluşması'nın 6 Mayıs'a çekildiğini açıkladı.

Seçimlere 13 gün kala liderlerin miting programları da yoğunlukla devam ediyor. Cumhur İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 7 Mayıs Pazar günü İstanbul’da aynı gün aynı saatte miting yapacağı duyurulmuştu.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Maltepe miting alanında yapılması beklenen Millet İttifakı buluşmasının 6 Mayıs'a çekildiğini açıkladı.

Kaftancıoğlu şu ifadelerde bulundu:

Sevgili İstanbullular;

Bugün İzmir’den dünyaya sesini duyuran güçlü, coşkulu, inançlı ve kararlı yüzbinlerin sesini, 6 Mayıs’ta Maltepe Miting alanında katlayarak çoğaltmaya var mısınız? Sana söz baharı hep birlikte getireceğiz…

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN