Suriye'nin kuzeyinde bir operasyon daha! MSB: 14 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerinde en az 14 teröristin etkisiz hâle getirildiği bildirdi.

Suriye'nin kuzeyinde teröristlere yönelik operasyonlar devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG'li teröristlere ait hedeflerin gece boyunca vurulduğunu belirterek 14 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklama şu şekilde;

"Teröristlerin inlerini başlarına yıkıyoruz! Suriye'nin kuzeyinde Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerindeki PKK/YPG’li teröristlere ait hedefler gece boyunca ateş destek vasıtalarımızla güçlü şekilde vuruldu. İlk belirlemelere göre en az 14 teröristin etkisiz hâle getirildiği belirlendi"

Bakanlık harekata ilişkin görüntüleri de paylaştı. Görüntülerde, terör örgütüne ait hedeflerin vurulma anları yer aldı.

TERÖR HEDEFLERİNE HAVA HAREKATI

Terör örgütü PKK/YPG ve diğer terörist unsurlarını etkisiz hale getirmek amacıyla, Suriye'deki terör hedeflerine dün saat 22.00'de hava harekatı düzenlenmişti.

Milli Savunma Bakanlığı, hava harekatlarıyla içerisinde sorumlu düzeyde teröristlerin de bulunduğu değerlendirilen sözde karargah, barınak ve depolardan oluşan 15 hedefin imha edildiğini açıklamıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN