MSB: Yunanistan ile yapılan toplantı olumlu havada gerçekleşti

MSB: Yunanistan ile yapılan toplantı olumlu havada gerçekleşti

Milli Savunma Bakanlığı, Türkiye ile Yunanistan heyetleri arasında gerçekleşen yeni tur güven artırıcı önlemler toplantısının olumlu bir havada yapıldığını duyurdu. Toplantıda, 2024 yılı boyunca daha önce mutabık kalınan Güven Artırıcı Önlemleri'nin yeniden değerlendirildiği ifade edildi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türkiye ile Yunanistan arasında gerçekleşen Güven Artırıcı Önlemler Toplantısı'na dair açıklamada bulundu. Bakanlık, "Toplantı olumlu bir havada gerçekleştirilmiştir" ifadelerini kullandı.

TOPLANTIYA DAİR DEĞERLENDİRME

MSB'nin sosyal medya hesabında yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"22 Nisan 2024 tarihinde Türkiye ile Yunanistan heyetleri arasında yeni tur Güven Artırıcı Önlemler Toplantısı gerçekleştirilmiştir. Toplantı, Yunanistan Cumhuriyeti Millî Savunma Bakanlığı ev sahipliğinde yapılmıştır. Her iki heyette de büyükelçiler, üst düzey askerî yetkililer ve diğer yetkililer yer almıştır. İki taraf, 2024 yılı boyunca daha önce mutabık kalınan Güven Artırıcı Önlemleri yeniden değerlendirerek 2025 yılı uygulama planını ele almıştır. Toplantı olumlu bir havada gerçekleştirilmiştir. Bir sonraki toplantıya Türk tarafı ev sahipliği yapacaktır."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN