Müge Anlı’da canlı yayında cinayet itirafı! 11 gündür aranan Hakkulu'nu arkadaşı öldürdü

Müge Anlı’da canlı yayında cinayet itirafı! 11 gündür aranan Hakkulu'nu arkadaşı öldürdü

Şüpheli bir şekilde kaybolan ve 11 gündür haber alınamayan 3 çocuk babası Mustafa Hakkulu'nun ailesi, Müge Anlı ve Tatlı Sert programına başvurmuştu. Hakkulu'nun başından tabancayla vurulmuş halde cansız bedeni bulundu. İsa Dumlu bugün canlı yayında arkadaşını öldürdüğünü itiraf etti.

Olay, akşam saatlerinde Adana Postkabasakal Mahallesi’nde yaşandı. Tarlada çalıştıktan sonra evine giden bir çiftçi, yol kenarındaki dere yatağında bir ceset gördü.

DERE KENARINDA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Cesedin, 13 Aralık’tan beri kayıp olarak aranan Mustafa Hakkulu’na ait olduğu belirlendi.

Başından tabancayla vurulan Hakkulu’nun cansız bedeni savcının incelemesinin ardından Kozan Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.

Olayı haber alan Hakkulu’nun yakınları, hastane önünde sinir krizi geçirdi.

mgeeee.jpg

Şüpheli bir şekilde ortadan kaybolan 3 çocuk babası Mustafa Hakkulu'ndan haber alamayan ailesi, Müge Anlı ve Tatlı Sert programına başvurmuştu.

İTİRAF CANLI YAYINDA GELDİ

Müge Anlı’nın bugünkü programında 3 çocuk babası Mustafa Hakkulu’nun cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Şüpheliler arasında olan arkadaşı İsa Dumlu, Müge Anlı ile Tatlı Sert’in canlı yayınında cinayeti işlediğini itiraf etti. Eşine laf söylediği iddiasıyla Mustafa Hakkulu’yu öldürdüğünü söyleyen Dumlu, cinayet silahının mutfakta olduğunu da açıkladı. Gerçeği öğrenen Mustafa Hakkulu'nun kardeşi ve annesi sinir krizi geçirdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN