Müge Anlı’nın öve öve bitiremediği güvenlik görevlisi Yılmaz’dan yeni paylaşım! Aman Nazmiye görmesin

Müge Anlı’nın öve öve bitiremediği güvenlik görevlisi Yılmaz’dan yeni paylaşım! Aman Nazmiye görmesin

Müge Anlı’nın öve öve bitiremediği güvenlik görevlisinin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Nevrigül Alan’ın cinayetininde dikkatleri üstüne çeken kız kardeş Nazmiye’nin mesaj attığı güvenlik görevlisi Yılmaz sosyal medyada gündem olmuştu. Bakın güvenlik görevlisi bu kez ne paylaşmış?

Müge Anlı’nın programında yaşanan bir olay, gündem yarattı. Nevrigül Alan’ın gizemli ölümünün araştırıldığı programda, Alan’ın kız kardeşi Nazmiye’nin, stüdyoda bulunan güvenlik görevlisine mesaj attığı ortaya çıktı.

img-6894.jpeg

MÜGE ANLI O MESAJLARI GÖRÜNCE ÇILDIRMIŞTI

Bu durum, programın sunucusu Müge Anlı’nın tepkisini çekti. Anlı, “Sen bu çocuğu nasıl buldun… ‘Sen niye ikide bir hep benim önüme geçiyorsun?’ diye mesaj atmış. ‘Cevap ver de sana önemli bir şey söyleyeceğim’ demiş. Azıp kudurmuşsunuz. Kusura bakma.” ifadelerini kullandı.

YENİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Güvenlik görevlisinin, Nazmiye’nin mesajlarına yanıt vermediğini öğrenen Anlı, genç güvenlik görevlisini takdir etti.

Bu olayın ardından, stüdyoya giriş yaparken çektiği bir video ile gündeme gelen güvenlik görevlisi, sosyal medyanın da konuşulan konuları arasına girdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN