Muharrem İnce çekildi, borsa coştu! Borsaya ince ayar çekildi: Görenler inanamadı

Muharrem İnce çekildi, borsa coştu! Borsaya ince ayar çekildi: Görenler inanamadı

Türkiye adım adım seçimlere cumhurbaşkanlığı seçimlerine doğru giderken flaş bir karar alındı. Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, adaylıktan çekilme kararı aldı. Muharrem İnce'nin çekilmesi borsayı coşturdu! Borsada İnce ayarı. Kritik karar sonrası borsa, yüzde 3'ten fazla değer kazandı. Görenlerin aklı başından gitti. Endeks ise günü yüzde yüzde 7.87 yükselişle 4 bin 848 puandan kapadı. İşte Muharrem İnce'nin çekilmesinin ardından borsada son durum...

Cumhurbaşkanı adaylarından olan ve adaylığı sürekli olarak tartışılan Memleket Partisi lideri Muharrem ince, dün yapmış olduğu açıklama ile adaylıktan çekildiğini duyurdu. Muharrem İnce'nin çekilme kararı sonrası borsa coştu! Borsada İnce ayarı çekildi! Kara sonrası borsa, yüzde 3'ten fazla değer kazandı. Görenler inanamadı! Endekste hareketlilik başladı. Kimse bu yükselişi beklemiyordu. İşte borsada son durum...

MUHARREM İNCE'DEN FLAŞ KARAR! KİMSE BUNU BEKLEMİYORDU

14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlere sayılı günler kala Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, dün bir basın toplantısı düzenleyerek adaylıktan çekildiğini duyurdu.

ghghhg-21.jpg

Adaylığını açıkladığından bu yana sürekli olarak iftiralara uğradığını belirten İnce, "Saray’dan para aldı, çekilemez diyenlere o görevimi yapıyor, bu alçaklığı yapanlara sesleniyorum. Benim bu kumpaslardan, bu montajlardan, sahte dekontlardan, korktuğum filan yok. 45 gündür direniyorum. O çekilemez, Saray’dan para aldı diyenler vardı." diyerek isyan etti.

BORSADA İNCE AYAR ÇEKİLDİ

Muharrem İnce'nin çekilme karar sonrası borsada hareketlilik başladı. Borsa İstanbul'da yükselişler başladı! Güne kazançla devam eden BİST 100 endeksi haber sonrası yüzde 3’ten fazla değer kazandı. Böylece endeksteki toplam kazanç yüzde 8’i aştı. Endeks günü yüzde 7.87 yükselişle 4 bin 848 puandan kapadı.

İşte İnce'nin açıklaması sonrası endekste yaşanan hareketlilik;

ghghhg-20.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN