Muharrem İnce, oyunu kullandı: Köyüme dinlenmeye gidiyorum

Muharrem İnce, oyunu kullandı: Köyüme dinlenmeye gidiyorum

14 Mayıs seçimlerine üç gün kala cumhurbaşkanı adaylığından çekilen Muharrem İnce, seçimlerin ikinci turu için oyunu kullandı. İnce, "Seçimin ikinci tura kalacağını her zaman anlatmaya çalıştım. Kimin nerede yanlış, nerede doğru yaptığını birkaç gün sonra yapacağım basın toplantısında anlatacağım" ifadelerini kaydetti.

14 Mayıs'ta yapılan ilk tur Cumhurbaşkanı seçimine üç gün kala cumhurbaşkanı adaylığından çekilen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, eşi Ülkü İnce ile birlikte Ankara2nın Çankaya ilçesindeki Yaşamkent Şener Çakmak Anadolu Lisesi'nde 4617 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

Basın mensupları açıklama yapan İnce, seçim devam ederken herhangi bir siyasi açıklama yapmanın doğru olmadığını belirterek, şunları kaydetti:

"Köyüme dinlenmeye gidiyorum, torunlarımı seveceğim. Siyasi değerlendirmemi birkaç gün sonra yapacağım. Cumhuriyetimiz boyunca ilk kez farklı bir seçim yaşıyoruz, seçim ikinci tura kaldı. Buna alışacağız artık. Seçimin ikinci tura kalacağını her zaman anlatmaya çalıştım. Kimin nerede yanlış, nerede doğru yaptığını birkaç gün sonra yapacağım basın toplantısında anlatacağım. Memleketimize ve milletimize hayırlı olsun."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN