Müjdeyi Ekrem Başkan verdi! İstanbullulara yüz gün ücretsiz... 1 değil, 2 değil tam 4 tane

Müjdeyi Ekrem Başkan verdi! İstanbullulara yüz gün ücretsiz... 1 değil, 2 değil tam 4 tane

Yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte partiler arasında kulisler hızla artmaya başladı. Özellikle İstanbul üzerinden birçok iddialar ortaya atılırken İstanbul Büyükşehir Belediye'si Ekrem İmamoğlu'ndan müjdeli haber geldi. Milyonlarca İstanbulluya son dakika olarak duyurdu. Yüz gün ücretsiz olacak! 1 değil, 2 değil tam 4 tane. Hemen başvuru yapın ve ücretsiz olarak yaralanın. İşte detaylar haberimizde...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan güzel haberi duyurdu. İmamoğlu güzel haberi az önce paylaştı. Milyonlarca İstanbulluya yüz gün boyunca ücretsiz olacak. Başvuru yapan herkes bu fırsatlardan yararlanabilecek. Ekrem Başkan'dan dev kampanya! 1 değil, 2 değil tam 4 tane. İşte başvuru koşulları ve detaylar...

EKREM BAŞKAN MÜJDEYİ VERDİ! İSTANBULLULARA YÜZ GÜN ÜCRETSİZ OLACAK

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından yeni bir duyuru gerçekleştirdi. 16 milyon İstanbulluya güzel haberi verdi. Başkan İmamoğlu X hesabından yaptığı paylaşımda, "Cumhuriyet'in 100. yılına özel 100 gün boyunca Yerebatan Sarnıcı, Şerefiye Sarnıcı, Miniatürk ve Panorama 1453 Tarih Müzesi'ni sabah 11.00'e kadar ücretsiz ziyaret edebilirsiniz." diyerek güzel haberi duyurdu.

hghhg-36.jpg

BAŞVURULAR NEREDEN YAPILACAK?

Ekrem İmamoğlu'nun açıklamalarının ardından başvuruların nereden yapılacağı merak konusu oldu. Ücretsiz müze girişi için başvurular 'https://paylas.istanbulsenin.istanbul/kobilservice?sID=c8e7fdf8-f77f-4fa7-bdd7-81dfea05eac9' linkinden gerçekleşecektir.

hjhj-10.jpg

HANGİ MÜZELERE ÜCRETSİZ OLACAK?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun duyurusuna göre ücretsiz gezilebilecek müzeler belli oldu. Bu müzeler Yerebatan Sarnıcı, Şerefiye Sarnıcı, Miniatürk ve Panorama 1453 Tarih Müzesi olarak belirlendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN