Murat Kurum, İmamoğlu ile arasındaki oy oranını açıkladı: Farkı aça aça kazanıyoruz

Murat Kurum, İmamoğlu ile arasındaki oy oranını açıkladı: Farkı aça aça kazanıyoruz

Yerel seçimlere sayılı günler kala Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum katıldığı bir televizyon programında mevcut Belediye Başkanı ve CHP'nin yeniden aday gösterdiği Ekrem İmamoğlu ile arasındaki oy farkını duyurdu. Kurum, yüzde 1,5'lik oy farkı olduğunu belirterek, "Bazı araştırma şirketleri bunun çok daha üzerinde olduğunu da ifade ediyorlar. Üzerine koyarak farkı aça aça büyük bir zaferi kazanıyor olacağız" ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, Akit TV'nin 'Seçime Doğru' programında masadaki güncel anket sonuçlarının sorulması üzerine rakibi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla arasındaki oy farkını açıkladı.

Kurum'un yanıtı şu şekilde:

"31 Mart akşamı kazanacağız. Bunu gittiğimiz her yerdeki coşkudan, heyecandan, azimden görüyoruz."

"Sahadaki ilgi, sevgi doğal anketi gösteriyor. 1-1,5 puan biz öndeyiz dediğimiz yerden bunun üzerine koya koya gidiyoruz."

"Şu an 1,8 puan fark var. Bazı araştırma şirketleri bunun çok daha üzerinde olduğunu da ifade ediyorlar. Üzerine koyarak farkı aça aça büyük bir zaferi kazanıyor olacağız."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN