Murat Ülker'den 'Mutlu Et Mutlu Ol Günü' mesajı: Her lokmada tüm dünyaya mutluluk vadetmek...

Murat Ülker'den 'Mutlu Et Mutlu Ol Günü' mesajı: Her lokmada tüm dünyaya mutluluk vadetmek...

İş insanı Murat Ülker ve sanatçı Ekrem Yalçındağ, Yıldız Holding'in 'Mutlu Et Mutlu Ol Günü' kapsamında bir araya geldi. Ülker, günün anlam ve önemine ilişkin "Yıldız Holding ailesi bu günü ilk kez 2014 yılında, Ülker'in kuruluşunun 70. yıldönümü vesilesiyle kutladı. O zamandan beridir de 'Her lokmada tüm dünyaya mutluluk vadetmek' için global olarak tüm çalışanlarıyla, dostlarıyla kutluyor" dedi.

Bu yılki 'Mutlu Et Mutlu Ol Günü' etkinlikleri kapsamında bir araya gelen Yıldız Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ülker ve sanatçı Ekrem Yalçındağ, geçtiğimiz gün Nişantaşı City’s Alışveriş Merkezi’nde bulunan GODIVA Cafe’de bir buluşma gerçekleştirdi.

'HER LOKMADA DÜNYAYA MUTLULUK VADETMEK İÇİN KUTLUYORUZ'

Murat Ülker, buluşma gününe ilişkin "Yıldız Holding ailesi için her Kasım ayının üçüncü Perşembesi çok özel bir gün, Mutlu Et Mutlu Ol Günü. Rahmetli Sabri Ülker'in 'Her insanın mutlu bir çocukluk geçirme hakkı vardır' sözü ile yola çıkan Yıldız Holding ailesi bu günü ilk kez 2014 yılında, Ülker'in kuruluşunun 70. yıldönümü vesilesiyle kutladı. O zamandan beridir de 'Her lokmada tüm dünyaya mutluluk vadetmek' için global olarak tüm çalışanlarıyla, dostlarıyla kutluyor" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN