Mustafa Sarıgül yine sosyal medyanın diline düştü! Bu kez de bir genci tartakladı ve...

Son dönemlerde sosyal medyada paylaştığı videolarla sık sık gündeme gelen Mustafa Sarıgül, bu kez de Starbucks'a giden bir genci tartakladı. Gencin "Donut yemek istiyorum" demesi üzerine Sarıgül, "Ne Starbucks'ı ya, git Kahve Dünyası'na" diyerek genci iteklediği görüldü.

Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla sık sık gündeme oturan Mustafa Sarıgül, Starbucks'a giden ve Donut yemek isteyen genci "Ne Starbucks'ı ya, git Kahve Dünyası'na" diyerek tartakladığı video sosyal medyada viral oldu.

TikTok hesabında paylaştığı videoda TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "Donut yemek istiyorum" diyen bir gence "Oğlum Donut ne demek! Zıkkımın kökünü yemeyesin, ne Donut'u kardeşim. Allah bilir sen Starbucks'a da gidiyorsun" demesinin ardından gencin "Gidiyorum başkanım" demesi ile Sarıgül, genci tartakladı.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Öte yandan, Sarıgül'ün TikTok hesabında paylaştığı videoda Starbucks'a giden ve Donut yemek isteyen bir genci iteklemesi ise sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu. TDP Genel Başkanı'nın kullandığı sert dil gözlerden kaçmazken o anlar ise kameralara böyle yansıdı.