Müşteri seçen taksiciden pişkin savunma: Beşiktaş'a gitmem 40 dakika, bana yazık değil mi?

Müşteri seçen taksiciden pişkin savunma: Beşiktaş'a gitmem 40 dakika, bana yazık değil mi?

Taksim’de taksilere yönelik bir denetim gerçekleştirildi. Yolcu seçtiği öğrenilen bir sürücü, “Beşiktaş’a gitmem 40 dakika, bana yazık değil mi?” dedi. Bir başka sürücünün de Taksim’den Fatih’e gitmek için 170 TL istediği tespit edildi. İki taksicinin araçları da bağlanarak trafikten men edildi.

İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Taksim Meydanı ve çevresinde taksi denetimi gerçekleştirdi. Kurulan uygulama noktasında, yoldan geçen araçlar durdurularak tek tek denetlendi.

Denetimler esnasında emniyet kemeri takmayan 4, ruhsat süresi dolan 1 ve motosikletiyle ters yönde ilerleyen 1 kişiye ceza kesildi. Trafiğin yoğunluğunu bahane ederek yolcu seçip, yolculardan fazla ücret talep ettiği tespit edilen 2 taksi sürücüsünün ise araçları bağlanarak trafikten men edildi.

TAKSİM'DEN FATİH'E GİTMEK İÇİN 170 TL İSTEDİ

Denetimler esnasında, bir taksi şoförünün aracına binmek isteyen yolculardan, Taksim’den Fatih’e gitmek için 170 TL talep ettiği öğrenildi. Bunun üzerine ekiplerce, sürücüye bin 339 TL para cezası kesildi. Taksicinin aracı da trafikten men edildi. Taksi sürücüsü ise, “Ben ücret söylemedim, taksimetreyi söyledim. Benim kameram var, ses kaydım da var” diye konuştu.

'BEŞİKTAŞ'A GİTMEM 40 DAKİKA, BANA YAZIK DEĞİL Mİ'

Trafiğin yoğunluğunu bahane ederek yolcu seçtiği belirlenen bir başka sürücü ise, “Buradan Beşiktaş’a gitmem 40 dakika sürer, bana yazık değil mi?” dedi. Bu sürücüye de bin 339 TL ceza kesilerek aracı trafikten men edildi.

Denetimde, bir motosikletlinin ters yönde ilerlediği görüldü. Bunun üzerine polis, bu kişiye 144 TL ceza yazdı. Öte yandan, kemer takmadığı tespit edilen 4 kişiye de 144’er TL ceza kesildi. Denetimlerin devam edeceği öğrenildi

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN