O banka darda olana Hızır gibi yetişti! Faizsiz 5 bin TL veriyor, baba bile çocuğuna böyle güzellik yapmaz

O banka darda olana Hızır gibi yetişti! Faizsiz 5 bin TL veriyor, baba bile çocuğuna böyle güzellik  yapmaz

Denizbank yeni kredi kartı kampanyasıyla müşterilerine anında faizsiz 5 bin TL veriyor. Yeni yılla beraber birçok ürüne gelen zamların ardından bankalar çeşitli kredi ve kredi kartı kampanyalarını hayata geçirdi. Denizbank, kredi kartı başvurusu yapan müşterilerine koşulsuz 5 bin TL vereceğini açıkladı. İşte, Denizbank 5000 TL kampanyası detayları...

Denizbank, müşterilerinin acil nakit ihtiyacını karşılayacak yeni kampanyasını duyurdu.

1-31 Ocak 2023 tarihleri arasında denizbank.com, MobilDeniz, internet bankacılığı, Denizkartım, ATM ve SMS aracılığıyla ilk bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan müşterilere 5 bin TL, 0 faizli, 6 ay vadeli taksitli nakit avans hakkı sunulacak.

Başvurusu onaylanan kart limitine göre, 250 TL ile 5 bin TL arasında taksitli nakit avans kullanabilecek.

Taksitli nakit avans kullanım vadesi ise 6 ay olacak.

denizbank-kampanya-5000-tl.jpg

DENİZBANK KREDİ KARTI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

www.denizbank.com, www.denizbonus.com, MobilDeniz ve Denizkartım uygulaması üzerinden size uygun kredi kartlarından birini seçerek başvurunuzu yapabilir, kredi kartlarının sunduğu fırsat, promosyon ve ödüllerden yararlanabilirsiniz.

Başvuru sırasında verilen bilgiler:

İş meslek bilgileriniz çalışmakta olduğunuz kurumdaki görevinizi belirtecek şekilde güncel ve doğru olarak belirtilmelidir. Domografik özellikler ve iş yerinizde çalıştığınız görevi doğru belirtecek şekilde güncel olması gerekmektedir.

Gelir bilgisinin belirtilmesi:

Yıllık net kazancınızın, aylık ortalaması ve varsa kira, menkul/gayrimenkul ve diğer gelirleriniz de aylık ortalamasını hesaplayarak bilgilerin güncellenmesi gerekmektedir. Yasa gereği bankaların müşterilere tahsis edebileceği limitler müşterilerin gelirleri ile sınırlandırılmış olduğu için tüm gelirlerin belirtilmesi önemlidir.

Borç ödemelerindeki gecikmelerin giderilmesi:

Bankamıza veya diğer bankalara ait gecikmeli kredi, kredi kartı ve kredili mevduat borçlarınız varsa, gidermeniz, haciz aşamasında olan borcunuz varsa, borcun kapatılması, olumsuz değerlendirme olmaması için önem taşımaktadır.

Kredili ürün kullanımı ve borç tutarlarının düzenli ödenmesi:

Bankalara ait borçlarınızı düzenli ödemeniz kredi notunuzu yükselterek, kredi başvurunuzun olumlu değerlendirilmesi için oldukça önemlidir. Düşük limitli de olsa kredili ürün kullanarak ve bu ürüne ait borçları düzenli ödeyerek veya nakit teminatı ile kredi kartı/ kredi kullanarak kredini notunuzu yükseltebilirsiniz. Kredi notunuzu dilediğiniz an Findeks üzerinden görebilirsiniz.

Başvuru adetlerine dikkat edilmesi:

Mevcut borç ve ödeme durumunuz değişmeden aynı dönem içerisinde sık yapılan başvurular bankaların kredi değerlendirme sürecinde nihai kredi kararının verilmesinde etkili olabilmektedir, kredi skoru üzerinde ise etkisi bulunmamaktadır mevcut gecikmiş ödeme var ise ödenmeli, borç tutarları ödenmeli ve varsa haciz kayıtları kapatılmalıdır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN