Halkbank'tan tatil harcamasına 1250 TL destek! Kontenjan sınırlı, hemen başvuranın hesabına yatırılıyor!

Halkbank'tan tatil harcamasına 1250 TL destek! Kontenjan sınırlı, hemen başvuranın hesabına yatırılıyor!

Hayat pahalılığı nedeniyle tatil yapamayan vatandaşlara sevindiren haber Halkbank'tan geldi. Kamu ve özel bankalar uygun ödeme koşullarında kredi verme rekabetine girerken, Halkbank'tan farklı bir kampanya duyurusu geldi. Paraf kartla tatil alışverişi yapanlara 1250 TL'ye kadar destek verilecek. İşte, Halkbank tatil paketi başvuru şartları...

Kamu bankası Halkbank, tatil planı yapan fakat bütçeyi denkleştirmekte zorlanan vatandaşlara yeni bir kampanya duyurdu.

Halkbank müşterilerine, touristica.com.tr'de 1250 TL'ye varan indirim ve 12 taksit imkanı sunuldu. 2022 Aralık tarihinde başlayan kampanya 9 Ocak 2023 tarihinde sona erecek.

halkbank-tatil-destegi-nerede-gecerli.jpg

TATİL YAPMAK İSTEYENLERE HALKBANK'TAN 1250 TL DESTEK

Halkbank'a ait Paraf kart ile 6 Aralık 2022-9 Ocak 2023 tarihleri arasında touristica.com.tr'den yapılacak ilk tatil alışverişine, tutarı 10 bin TL ile 14 bin 999 TL arasında ise 750 TL, tutarı 15 bin TL ve üzeri ise 1250 TL indirim veriliyor.

Ayrıca Paraf kart ile yapılan alışverişlerde peşin fiyatına 12 aya varan taksit seçeneği sunuluyor.

halkbank-paraf-tatil-destegi-ne-kadar.jpg

HALKBANK 1250 TL TATİL DESTEĞİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

İndirim kampanyasına katılmak için ilk alışverişten önce Paraf Mobil'den 'Hemen Katıl' butonuna tıklanmalı ya da bankada kayıtlı cep telefonundan 'TT' yazıp 3404'e SMS gönderin.

Alışverişlerin, Paraf Mobil'de kampanyanın 'Katıldıklarım' bölümünde izlenmesi sonrasında ya da gelecek onay SMS sonrasında yapılması gerekiyor.

Kampanya müşteri bazında geçerli. Bir müşteri kampanyadan bir defa yararlanabilir ve ilk alışveriş tutarına göre 750 TL ya da 1250 TL'den birini kazanabilir.

İndirim tutarı kredi kartına yansıtılacak.

Taksit seçenekleri otellere ve ürün/hizmet türlerine göre değişebilmekte olup, alışverişler touristica.com.tr'de seçilecek taksit sayısı ile gerçekleşecek.

halkbank-tatil-destegi-nasil-alinir.jpg

Kampanyaya ilişkin bilgi ve kazanılan ödül Paraf Mobil'de yer alacak olup, geriye dönük yararlandırma ya da değişiklik yapılmayacak.

Kampanya kapsamındaki alışverişlerin iptal/iade edilmesi durumunda verilmiş ödüller de iptal edilecek.

İndirim kampanyası, başka bir indirim kampanyası ile birleştirilemeyecek olup, kampanyanın farklı bir indirim kampanyası ile çakışması durumunda indirim tutarı daha büyük olan ödül karta yansıtılacak.

Paraf, Parafly ve Paraf Premium kampanyaya dahil, Paraf Business, Paraf Esnaf, Paraf KOBİ, Eczacı Paraf KOBİ, Paraf Genç, Parafree, Paraf Debit, Parafast, HalkCard, ParafPara kullanılarak yapılan alışverişler kampanyaya dahil değil.

HALKBANK 1250 TL TATİL DESTEĞİ BAŞVURU SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN