O ilde İŞKUR personel alım ilanı yayınladı! Üstelik şartları ise oldukça basit! İlkokul mezunu olmanız bile yeter

O ilde İŞKUR personel alım ilanı yayınladı! Üstelik şartları ise oldukça basit! İlkokul mezunu olmanız bile yeter

Vatandaşlar, Türkiye İş Kurumu tarafından yayınlanan personel alımı ilanlarına olan ilgisini sürdürüyor. İŞKUR'dan bugün o ilde yeni personel istihdam edileceğini duyurarak şartları sıraladı. İşte ayrıntılar...

Gaziantep İŞKUR, 4 Ağustos 2023 tarihinde yeni personel alımı ilanlarına ilişkin duyurularını yaptı. İŞKUR, ülke genelinde birçok firmanın eleman ihtiyacının olduğunu vurgularken, aynı zamanda Gaziantep şehrinde de personel eksikliği olduğunu belirtti. Kamu kurumu, resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı ilanlara göre, okur-yazarlık ve ilkokul mezunu olmanın yeterli olduğu birçok pozisyon için başvuruların açık olduğunu bildirdi.

İŞKUR ÜZERİNDEN BAŞVURABİLİRSİNİZ

hgf.jpg

Bu ilanlar, milyonlarca vatandaşın iş sahibi olma fırsatı sunan istihdam projeleri aracılığıyla gerçekleştiriliyor. İş arayanlar için önemli bir fırsat olan bu ilanlar, İŞKUR tarafından güncel olarak takip edilebilecek. Sağlanan istihdam destekleri ile işsizlik sorununun azaltılması ve ekonomiye katkı sağlanması hedefleniyor.

Gaziantep İŞKUR personel alımı ilanlarına başvurmak isteyenler, Türkiye İş Kurumu'nun resmi internet sitesine online olarak kaydolmalıdır. Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra, site üzerindeki arama çubuğuna meslek adını yazarak başvurulara açık olan ilanları görüntüleyebilir. İş ilanlarına ulaşmak için buraya tıklayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN