O tarihte eldivenlerinizi giyin! Yoğun kar yağışı adım adım yaklaşıyor... İstanbul dahil pek çok yerde...

O tarihte eldivenlerinizi giyin! Yoğun kar yağışı adım adım yaklaşıyor... İstanbul dahil pek çok yerde...

İstanbul dahil o tarihte yoğun kar yağışı geliyor. Meteorolojide Avrupa modeli yoğun kar yağışı için tarih verdi. Kar topu savaşı ve kardan adam yapmak için eldivenlerinizi giyin. Yoğun kar yağışı adım adım yaklaşıyor. İşte o tarih...

Beklenen kar yağışı için müjdeli haber geldi. İstanbul dahil ülkenin büyük bir kısmında yoğun kar yağışı bekleniyor. Adım adım yaklaşan beyaz esaret şimdiden milyonları heyecanlandırdı.

KAR İÇİN TARİH VERİLDİ

Karın yağmadığı bir ocak ayında beklenen müjde geldi. Avrupa modeline göre, o tarihte ülkenin büyük bir kısmında yoğun kar yağışı bekleniyor. İstanbul'un da dahil olduğu modelde, kar topu savaşı ve kardan adam yapmak için eldivenlerinizi giyin.

gdvrsrqxgaarmnm.jpg

İSTANBUL DAHİL BİRÇOK İLDE KAR YAĞIŞI

Sosyal medya üzerinden müjdeyi Kerem Ökten verdi. Az önce yaptığı paylaşımda kar yağışı için tarih verdi. Meteoroloji paylaşımında Avrupa Modeli, 22 Ocak 2024 tarihini işaret ediyor. O tarihten itibaren yoğun bir kar yağışı bekleniyor. İstanbul ve ülkenin Karadeniz ve Doğu Bölgesi'nde yer alan kesimlerini etki altına alacağı paylaşılan haritadan okunuyor.

Kerem Ökten paylaşımında, "Avrupa modeli 22 Ocak için Ülkemize yoğun kar yağışları verdi. İstanbul da dahil..." ifadelerini kullandı. Beklenti olduğunu hatırlatan Ökten, kesinlik olmadığını öne sürdü. 22 Ocak tarihine dikkat çekerek takipte kalınması gerektiğini paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN