Öğrenci, öğretmen ve velilere gün doğdu! Mahmut Özer müjdeyi verdi! O tarihte okullar tatil edilecek

Öğrenci, öğretmen ve velilere gün doğdu! Mahmut Özer müjdeyi verdi! O tarihte okullar tatil edilecek

28 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan 2. tur seçimleri için nefesler tutuldu. İlk tur seçimlerinden sonra okullar tatil edilirken 2 tur seçimlerinde eğitimi ara verilip verilmeyecek merak konusu oldu. Seçimden sonraki gün okullar tatil olacak mı? sorusunun yanıtı Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den geldi. İşte merak edilen sorunun yanıtı…

14 Mayıs 2023 tarihinde tamamlanan ilk tur seçimlerinde adayların üstünlük sağlayamaması nedeniyle seçimlerde ikinci tura kaldı. 28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri için heyecan devam ediyor. Pazar günü yapılacak seçimlerin ardından okulların açılıp açılmayacağı en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Seçimden sonraki gün okullar tatil olacak mı? sorusunun yanıtı Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den geldi. İşte merak edilen sorunun yanıtı…

SEÇİMDEN SONRAKİ GÜN OKULLAR TATİL OLACAK MI?

Seçim sürecinin ardından okullarda işlenecek süreç için gözler Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'e çevrildi. Seçimde oyların ağırlıklı olarak okullarda verildiğini belirten Bakan Özer, tüm okul yöneticilerinin, öğretmenlerin bu seçimde aktif olarak görev aldığını belirtti. 28 Mayıs Pazar günü 2 tur seçimleri olacağına değinen Bakan Özer, okulların eğitimi hazırlanabilmesi amacıyla yoğun bir çaba sarf edildiğini vurguladı.

bakan-ozer-aciklama.jpg
28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek olan seçim sürecinden sonraki sürece değinen Bakan Özer, 29 Mayıs 2023 tarihinde okulların tatil edileceğini duyurdu. Öğrencilerin izinli olacağını ve okulların tatil olacağını ifade eden Bakan Özer, öğretmenlerin de idare izinli sayılacağının altını çizdi.

O İDDİALARA YANIT GELDİ

Son günlerin tartışılan konusu yurtdışında yönelik beyin göçü tartışmalarına da yanıt bakan Özer'den geldi, yurt dışına yönelik beyin Göçünü olup olmadığı hakkında açıklamalarda bulunan Mahmut Özer, "Bu algı tamamen yanlış ve manipülasyon amaçlı söyleniyor." ifadelerini dile getirdi.

okul-ders-1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN