Okumaya gitti kraliyet ailesine gelin girdi! Türk düşes Hande’den haber var: Kimse beklemiyordu

Okumaya gitti kraliyet ailesine gelin girdi! Türk düşes Hande’den haber var: Kimse beklemiyordu

Mersinli Hande Macit, eğitim için Hollanda’ya gitti ve burada Mecklenburg Prensi Alexander ile tanışarak evlendi. Hande Macit, düşes ilan edildi ve bu aşk hikayesi tüm dünyada konuşuldu. Sevindirici bir haber olarak, Türk düşes Hande Macit sosyal medya üzerinden duyuruda bulundu. Kraliyet ailesi Türk gelin tercih etti… Dünya bunu konuşuyor

Geçtiğimiz yıl, Türk kızının aşk hikayesiyle dünya sarsıldı. Mersinli Hande Macit, eğitim için Hollanda’ya gittiğinde hayatının prensiyle karşılaştı.

Mersin’de yaşayan Hande Macit, Tarsus Amerikan Koleji’nden mezun oldu ve 2018’de Hollanda’ya giderek ekonomi eğitimi aldı. Ardından ağabeyi Kerem Macit ile birlikte bir yoğurt şirketi kurdu ve Hollanda’nın en başarılı genç girişimcileri arasında yer aldı.

img-4488.jpeg

OKUMAYA GİTTŞ KRALİYET AİLESİNE GELİN OLDU

2019 yılında bir davete katıldığında, Avrupa’nın en eski hanedanlarından Mecklenburg Dükalığı’nın Veliaht Prensi George Alexander Mecklenburg ile tanıştı. İkili ilk görüşte birbirlerine aşık oldu ve hemen evlenme kararı aldı. 17 Haziran’da gerçekleşen nikah töreniyle Hande, Mecklenburg Düşesi unvanını aldı ve tarih yazarak “İlk Türk Düşesi” oldu.

img-4487.jpeg

Bu aşk hikayesi tüm dünyanın konuştuğu bir olay oldu ve Türkleri de heyecanlandırdı.

img-4489.jpeg

Sabah’ın haberine göre;Türk düşesi olarak tanınan Hande Macit, sevindirici haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

BEBEK MÜJDESİ GELDİ

Hande Macit, eşi George Alexander Mecklenburg ile birlikte bebek beklediklerini müjdeledi ve Eylül ayı ortasında doğum yapmayı planladıklarını belirtti. Ayrıca, doğumdan sonra eşi ve bebeğiyle birlikte Türkiye’yi ziyaret etmeyi planladıklarını açıkladı.

Prens Alexander, Türk mutfağına da hayran kaldı ve kebap, tantuni ve künefeyi çok sevdi

İNGİLTERE KRALI 3. CHARLES’IN AKRABASI

George Alexander Mecklenburg, İngiltere Kralı 3. Charles’ın yedinci dereceden akrabasıdır.

img-4490.jpeg

Bu güzel haberle birlikte, Hande Macit ve prens Alexander’ın aşk hikayesi tüm dünyada büyük ilgi görmeye devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN