Ölümüyle Türkiye'yi yasa boğmuştu! Eski eşinden çarpıcı itiraf geldi: Affet beni...

Ölümüyle Türkiye'yi yasa boğmuştu! Eski eşinden çarpıcı itiraf geldi: Affet beni...

“Baş Belası” adlı tiyatro oyununun ekibini taşıyan minibüsün yaptığı kazanın detayları ortaya çıkmaya devam ediyor. Kazada hayatını kaybeden isimlerden biri olan Tolga Güleryüz'ün ünlü oyuncu Zeynep Gülmez'in eski eşi olduğu öğrenildi. Gülmez'in eski eşi hakkındaki paylaşımı herkesi duygulandırdı.

Amasya’nın Merzifon ilçesinde “Baş Belası” adlı tiyatro oyununun ekibini taşıyan minibüs, TIR'a arkadan çarptı. Kazada, minibüste sıkışan ışık tasarımcısı Tolga Güleryüz ile beraber Burak Topçu ve Özgür Karataş hayatını kaybetti. Aralarında Sergen Deveci ve Ceyhun Fersoy'un da bulunduğu 8 kişi ise yaralandı.

Önceki gün gece saatlerinde ilçenin Çaybaşı köyü mevkisinde meydana gelen kazada “Baş Belası” adlı tiyatro oyununun ekibini taşıyan Aykut Bektaş yönetimindeki minibüs, önünde seyreden Hacı Ahmet Kılıç kontrolündeki TIR’a çarptı.

6.jpg

TÜM ÜLKEYİ YASA BOĞDU

Kazada, minibüste sıkışan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş hayatını kaybederken sürücü ile Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek yaralandı. 3 kişinin hayatını kaybettiği, 8 kişinin ise yaralandığı kaza, tüm ülkeyi yasa boğdu.

Kazada hayatını kaybeden "Baş Belası” adlı tiyatro oyununun ışık tasarımcısı Tolga Güleryüz'ün ünlü oyuncu Zeynep Gülmez'in eski eşi olduğu öğrenildi.

korkunc-kazada-eski-esini-kaybeden-oyuncu-zeynep-15444315_7510_m

Son olarak 'Şeflerin Şefi' adlı sinema filminde rol alan ünlü oyuncu Zeynep Gülmez'in, kazada hayatını kaybeden Güleryüz ile 2015 yılında evlendiği ancak 2017 yılında boşandığı öğrenildi.

Güleryüz'ün vefat haberini alan Zeynep Gülmez, sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımda herkesi duygulandırdı.

TOLGA GÜLERYÜZ kimdir, kaç yaşında ve neden öldü? Tolga Güleryüz trafik kazasında hayatını kaybetti

"BEN SENİ AFFETTİM..."

Yaşadığı acıyı paylaşan oyuncu, "Kabullenmek çok zor, acıyı yazmak... Kelimeler anlamsız gelir, boş... Ben seni affettim, affet beni." dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN