Otomobil hayali kuranlara kaçırılmayacak fırsat! Araçlarda 10 yaş ve altı için 150.000 TL veriliyor...

Otomobil hayali kuranlara kaçırılmayacak fırsat! Araçlarda 10 yaş ve altı için 150.000 TL veriliyor...

Otomobil hayali kuran milyonlarca vatandaş son yıllarda gelen zamlardan sonra adeta hayalinden vazgeçti. Fakat yeni paylaşılan müjde ile birlikte 10 yaş ve altında yer alan otomobillerde destek veriliyor. Yapılan açıklama ile 0 km ve 10 yaşa kadar olan ikinci el otomobillerde 48 aya varan vade imkanıyla kredi sunuluyor. İşte tüm detaylar...

İKİNCİ EL OTOMOBİLDE DEV KAMPANYA

Otomobil hayali kuran vatandaşlara Yapı Kredi Bankası web sitesi üzerinden kampanyaya dair detaylar paylaşıldı. Son yıllarda en çok zamlanan ürünlerden olan otomobillere dair dev kampanya başladı. Banka tarafından paylaşılan açıklama ile 0 km ve 10 yaşa kadar olan ikinci el otomobillerde kredi desteği sunuluyor.

Kredi kapsamında 48 aya varan vade imkânı, kefilsiz ve ekspertiz süreci ile uğraşmanıza gerek kalmıyor. Yapı Kredi Bankası tarafından kampanya dahilinde başvuru yapan kişilere 150 bin TL'ye varan kredi imkânı sunuyor. Vatandaşın yapacağı taksit ödemelerine dair tablolar ise resmî web sitesinde yer alıyor.

re371k-x.jpg

KREDİ İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELER

Yapı Kredi Bankası tarafından başlatılan ikinci el otomobil kredisi için gerekli olan belgeler detaylarda paylaşıldı. Resmî web sitesi üzerinden paylaşılan taşıt kredisi başvuru için gerekli olan belgeler ise şu şekilde;

  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • Sıfır km araç alacaksanız proforma fatura
  • İkinci el araç için aracın ruhsatı veya geçici tescil belgesi
  • Otomobil kredisi başvurusunun sonucuna göre gelir belgesi istenebilmektedir. Gelir belgesiz onaylanan krediler için belge teminine gerek bulunmamaktadır.

screenshot-5.jpg

KREDİ ÖDEME DETAYLARI

Kredi kampanyası kapsamında sıfır kilometre ya da ikinci el otomobil satın alımlarında Yapı Kredi Bankası tarafından kredi desteği sunuluyor. Kredi detaylarına göre ödemeler şu şekilde;

  • 0-400.000 TL aralığında ise tutarın %70’ine kadar ve maksimum 48 ay vade ile,
  • 400.000,01-800.000 TL aralığında ise tutarın %50’sine kadar ve maksimum 36 ay vade ile,
  • 800.000,01-1.200.000 TL aralığında ise tutarın %30’una kadar ve maksimum 24 ay vade ile,
  • 1.200.000,01-2.000.000 TL aralığında ise tutarın %20’si ne kadar ve maksimum 12 ay vade ile taşıt kredisi kullandırılabilmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN