Oyuncu Gül Onat hastalığını ilk kez anlattı: Hep ölümü bekledim

Oyuncu Gül Onat hastalığını ilk kez anlattı: Hep ölümü bekledim

Geçen yıl hastalanan ve uzun süre tedavi gören oyuncu Gül Onat, yaşadığı sağlık sorunlarını ilk kez paylaştı. Onat, çok riskli bir ameliyat geçirdiğini belirterek, "Pankreasın yarısı, dalağın tamamı ve ince bağırsaktan bir bölüm alındı. İyileşeceğime dair hiç umudum yoktu" dedi. 70 yaşındaki oyuncu, "Arkadan kemoterapi ve radyoterapi uygulandı. Hiç pozitif düşünemedim ama şükür ki bu günleri gördüm. Bu süreçte hep ölümü bekledim ve korkmadım. Can düşmanım bile bu hastalığa yakalanmasın" dedi.

70 yaşındaki usta oyuncu Gül Onat, geçtiğimiz yıl pankreas kanseri teşhisi konulduğunu ve zorlu bir ameliyat geçirdiğini açıkladı. Onat, yaşadığı bu zor süreci ve ölümle yüzleşmesini anlattı.

Temiz Magazin'e konuşan Onat, ameliyatın çok riskli olduğunu ve iyileşeceğine dair umudunun olmadığını itiraf etti. Ameliyat sonrasında kemoterapi ve radyoterapi tedavisi de gören Onat, bu süreçte her an ölümü beklediğini ve korkmadığını dile getirdi.

Sağlık durumuyla ilgili detayları ilk kez paylaşan Onat, "Geçen yıl bu tarihte çok tehlikeli bir ameliyat geçirdim. Pankreasın yarısı, dalağımın tamamı ve ince bağırsaktan bir bölüm alındı. İyileşeceğime dair hiç umudum yoktu" dedi.

Zorlu bir tedavi sürecinden geçen Onat, şu anda sağlık durumunun iyi olduğunu ve bu zor hastalığı yenmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Yaşadığı bu deneyimin kendisine hayatın ne kadar değerli olduğunu bir kez daha gösterdiğini ve her anı dolu dolu yaşamaya kararlı olduğunu söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN