Özdağ 'yerel seçim' kararını açıkladı: Zafer Partisi iki ilde aday çıkarmayacak

Özdağ 'yerel seçim' kararını açıkladı: Zafer Partisi iki ilde aday çıkarmayacak

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, yerel seçimlerde Kars ve Iğdır'da aday çıkarmayacaklarını açıkladı. Özdağ, söz konusu illeri işaret ederek, "Burada HDP'nin karşısında vatansever bir adayı destekleme kararı aldık. Bu seçimleri ittifaksız gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Bursa'daki bir otelde düzenlediği basın toplantısında, 14 Mayıs'taki seçimlerden önce 26 bin olan üye sayılarının 80 bini geçtiğini söyledi.

Partisinin yükselişte olduğunu ifade eden Özdağ, "Biz bu seçimlere Zafer Partisi olarak 79 il ve ilçelerinde tek başımıza gireceğiz. Sadece Kars ve Iğdır'da aday çıkarmıyoruz. Burada HDP'nin karşısında vatansever bir adayı destekleme kararı aldık. Bu seçimleri ittifaksız gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

'İYİ PARTİLİ ARKADAŞLARIMIZA KAPIMIZ AÇIK'

Muhalefeti eleştiren Özdağ, şöyle konuştu:

"CHP'nin yeni genel başkanı daha genel başkan seçilmeden CHP'deki genel başkan değişikliğinin gerekçesi olarak Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda Zafer Partisi ile ittifak yapılarak HDP seçmeninin küstürülmesi olarak izah etti. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı'na Selahattin Demirtaş ile kol kola yol yürümesini biz de öneriyoruz. Daha iyisine layık değiller."

Özdağ, İYİ Parti'den istifa eden isimler olduğunu hatırlatarak, "İYİ Partili arkadaşlarımıza kapımız sonuna kadar açıktır" ifadesini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN