Özel bankalarda emekli promosyonları 17 bin 500 TL'ye çıktı: İşte banka banka emekli promosyonları!

Özel bankalarda emekli promosyonları 17 bin 500 TL'ye çıktı: İşte banka banka emekli promosyonları!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın promosyon açıklamasının ardından gözler bankaların promosyon güncellemelerine döndü. Kamu bankalarının ardından özel bankalar da harekete geçti. Özel bankalarda emekli promosyonları 17 bin 500 TL'ye çıktı! Emekli promosyon başvurusu nasıl yapılır? Özel banka emekli promosyonları ne kadar? İşte banka banka emekli promosyonları...

Emekliler seyyanen zam beklerken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın promosyon açıklamasının ardından gözler bankaların promosyonlarına döndü. Erdoğan açıklamasında "İnsanlarımızın refah seviyesini eskisinin de üzerine çıkaracağız. İlk kez 2017'de emeklilerimize banka promosyonu ödenmesini başlatmıştık. Kamu bankaları bu yılki promosyon ödemelerini 8 bin ile 12 bin lira arasında belirledi. Diğer bankaların da bu rakamların altında kalmayacağına inanıyorum" ifadelerine yer vermişti.
Emekli maaşlarını daha cazip kılmak amacıyla bankalar arasındaki promosyon yarışı hız kazandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duyurusunun ardından, kamu bankaları başta olmak üzere özel bankalar da promosyon tutarlarını güncelleyerek emeklileri sevindiren rakamlara ulaştı. Önceleri 5 bin ile 7 bin 500 TL arasında değişen promosyon ödemeleri, şimdi 8 bin TL'den başlayıp 17 bin 500 TL'ye kadar ulaşan rakamlarla emeklilerin yüzünü güldürüyor.

Az promosyon alan emekliler düğün bayram edecek! Ocak ayı promosyonları artıyor: Emekli kenara bile para koyabilecek

BAŞVURULAR NASIL YAPILIYOR?

Emekliler için kolaylık sağlayan başvuru süreci, e-Devlet, mobil bankacılık ve şubeler üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Emekliler, banka değişikliği ve promosyon başvurusu için e-Devlet üzerinden ya da mobil bankacılık uygulamaları üzerinden birkaç basit adımı takip ederek işlemlerini hızla tamamlayabiliyor.

BANKALARIN PROMOSYON TEKLİFLERİ

Bankaların güncel promosyon teklifleri arasında, emekli maaşına göre belirlenen tutarlar dikkat çekiyor:

İş Bankası, maaş aralıklarına göre 5 bin TL'den başlayan ve 12 bin TL'ye kadar çıkan promosyonlar sunuyor.
Garanti BBVA ise 6 bin 250 TL'den başlayıp 15 bin TL'ye ulaşan ödemeler yapıyor.
Halk Bank ve Ziraat Bankası, 8 bin TL'den 12 bin TL'ye kadar değişen promosyonlarla emeklilerin yanında yer alıyor.
Deniz Bank, emekli maaşına göre 5 bin TL'den 12 bin TL'ye kadar promosyon ödemesi gerçekleştiriyor.
Akbank, emekli maaşını bankadan alan müşterilerine 17 bin 500 TL'ye varan promosyonlar sunuyor.
Vakıfbank, benzer şekilde 5 bin TL'den başlayan ve 12 bin TL'ye kadar çıkan promosyon teklifleri ile emeklileri karşılıyor.
Bu güncellemelerle birlikte, milyonlarca emekli vatandaş, bankaların sunduğu cazip promosyon tekliflerinden faydalanarak ekonomik rahatlama sağlayabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN