Özel Şenyaşar ailesiyle görüştü

Özel Şenyaşar ailesiyle görüştü

CHP Lideri Özel, Suruç’ta, 2018’de, Suruç’ta eşi ve iki oğlu öldürülen ve Adalet Bakanlığı önünde eylemini sürdüren Emine Şenyaşar ve ailesiyle telefonla görüştü.

Suruç’ta, 14 Haziran 2018’de, ‘Ucuzluk Çarşısı’ içinde, AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın esnaf ziyareti sırasında çıkan silahlı kavga ve sonrasında hastanedeki saldırılar sonucunda Yıldız’ın kardeşi Mehmet Yıldız, esnaf Esvet Şenyaşar, oğulları Celal Şenyaşar ve Adil Şenyaşar hayatını kaybetmişti. Ön otopsi raporuna göre Celal ve Adil Şenyaşar kardeşlere 23 mermi isabet etmiş, babaları Evet Şenyaşar ise kesici aletlerle linç edilerek öldürülmüştü. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, davanın duruşması öncesi Şenyaşar ailesiyle telefonla görüştü.

Yarın Malatya 5’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek dava nedeniyle eylemlerine bir günlüğüne ara veren ve mahkemeden çıkacak karara göre eyleme devam edip etmeme kararı verecek Şenyaşar ailesinden, hukuki sürece ilişkin bilgi alan Özel, yarınki duruşmayı yakından takip edeceklerini belirterek, 5 yılı aşkın süredir adalet arayışı süren Emine Şenyaşar ve ailesine dayanışma duygularını iletti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN