Palu ailesinin damadı Tuncer Ustael tutuklandı mı?

Palu ailesinin damadı Tuncer Ustael tutuklandı mı?

Palu ailesinin hikayesi izleyenleri şoke etti. Televizyon programında anlattıkları olaylarla izleyenlerin kanlarını donduran Palu ailesinin damadı Tuncer Ustael Palu ailesini kendisine mürit ettiğini ve cinci hoca olduğunu öne sürdü. Bu gelişmelerinden ardından vatandaşlar Tuncer Ustael kimdir? İşte damat Tuncer Ustael'in hayatına dair detaylar...

Tuncer Ustael kimdir? Palu ailesinin damadı Tuncer Ustael tutuklandı mı? Bu gün canlı yayın sırasında gözaltına alınan Tuncer Ustael hakkında merak edilenler haberimizde. Kocaeli'nde yaşayan Palu ailesi Türkiye’nin gündemine oturdu. Aile içinde yok tok. Taciz, tecavüz, adam öldürme, darp, zorla alıkoma, şiddet...vb. Peki bir aileyi 10 yılda kendisine köle yapan damat Tuncer Ustael nereli, ne iş yapıyor? İşte konu hakkındaki detaylar...

PALU AİLESİNİN DAMADI TUNCER USTAEL KİMDİR? NERELİDİR? NE İŞ YAPIYOR?

Palu ailesinin damadı Tuncer Ustael Palu Ailesine bundan 13 yıl önce İstanbul'dan damat olarak girdi. Emine Palu ile evlenen Tuncer Ustael Yusuf Tahnal, Meryem Tahnal ve 6 yaşındaki kızları Melike Tahnal'ı öldürmek ve Emine ve minik Melike'ye tecavüz etmekle suçlanıyor. Tuncer Ustael ayrıca Palu Ailesi'nin küçük erkek çocuklarına tecavüz ettiği ve ailenin erkek torunlarının Çocuk Esirgeme Kurumu tarafından koruma aştına alındığı iddia edildi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıkan ailenin yaşadıkları tüm Türkiye'yi şoke etti.  Ailenin damadı olan ve cinci hoca olduğunu iddia ettiği Tuncer Ustael vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

19-01/09/tuncer-ustael-kimdir-palu-ailesinin-damadi-tuncer-ustael-tutukland.jpg

Tuncer Ustael kimdir sorusu merakla araştırılıyor. Yaptığı iddia edilen şeyler işkence, gasp, darp, zorla senet imzalatma, zorla tapu geçirtme, taciz, ensest, tecavüz gibi korkunç vakalar. Baldızı Meryem ve yeğenine korkunç işkenceler yaparak ölmelerine sebep olduğu ilk bilinen iddia. Ayrıca kendi çocuklarına da cinsel tacizde bulunduğu ve akıl sağlıklarına zarar verdiği de iddia ediliyor. Palu ailesinin evlerini kendi üstüne yaptırmasıyla da biliniyor. Bankadaki paraları aldığı evleri sattırıp parasını yediği iddia ediliyor. 

PALU AİLESİ OLAYLARI NASIL BAŞLADI?

Havva Palu, oğulları İsa ve Fatih Palu ile birlikte Aralık ayı sonunda 2008 yılında kaybolan kızları Meryem ve ondan bir yıl sonra kaybolan torunu Melike’nin bulunması amacıyla Anlı’nın sunduğu programa başvurdu.

TUNCER USTAEL GÖZALTINA ALINDI

Türkiye gündemini son günlerde meşgul eden Palu Ailesi hakkında Kocaeli Körfez Başsavcılığı tarafından son dakika gözaltı kararı verildi. Palu ailesinde gözaltı kararı çıkan isimler şöyle; Emine Ustael, Havva Palu, Fatih Palu ve İsa Palu… Palu ailesinin gözaltına alınmasının ardından damat Tuncer Ustael ve eşi Emine Ustael de canlı yayında gözaltına alındı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN