Para ihtiyacınızı ING karşılayacak! Başvuru yapanın hesabına 50.000 TL yatıyor... 3 yıl süren ödeme seçenekleriyle

Para ihtiyacınızı ING karşılayacak! Başvuru yapanın hesabına 50.000 TL yatıyor... 3 yıl süren ödeme seçenekleriyle

Son zamanlarda yaşanan ekonomik sıkıntılardan kurtulmak isteyen vatandaşlar çareyi bankalarda buluyor. ING Bank tarafından başlatılan kampanya ise nakit ihtiyacı olanın odağını çekiyor. Borcu olan vatandaşlar soluğu bankada alırken yeni kredi kampanyası ile uygun faiz ve vade sunuyor. İşte tüm detaylar...

Nakit ihtiyacı olanların imdadına yetişen bankalardan yeni kampanyalar gelmeye devam ediyor. Ülkemizde yaşanan ekonomik sorunların neticesinde paraya sıkışanlar kredi kampanyaların araştırmaya devam ediyor.

İHTİYAÇ KREDİSİNDE DÜŞÜK FAİZ

ING Bank tarafından paylaşılan son kampanya ile birlikte nakit ihtiyacınız son bulacak. Finansal olarak zorlandığınız günlerde bireysel kredi arayan müşterilerine seslendi. Zorlu dönemde ilaç gibi gelen kampanyanın detayları ise dikkat çekiyor.

Özellikle borcu olan vatandaşların ilgilendiği kredi kampanyası ile birlikte borcunuz falan kalmayacak. Türkiye'de bankalar kredi olanaklarını azaltırken, faiz oranlarını da yükselterek vatandaşı zor durumda bıraksa da ING Bank tarafından paylaşılan kampanya borcu olan ya da paraya sıkışan vatandaşın imdadına yetişti.

flvkyhtxmaau2zh.webp

KAMPANYA İLE FAİZ ORANLARI AŞAĞI ÇEKİLDİ

ING Bank tarafından başlatılan kampanya ile vatandaşın talep ettiği kredi miktarına bağlı olarak vade sayısı ve faiz oranı değişiklik gösteriyor. Kampanya kapsamında 36 aya varan vade imkanlarıyla kredi süresi seçme olanağı tanınıyor. Taksit seçeneği sunan banka müşterilerinin maddi ihtiyaçlarına yardım eli uzatıyor.

Türkiye'nin en çok tercih edilen bankalarından birisi olan ING Bank, kampanyası ile birlikte faiz oranlarını da duyurdu. Yüzde 2,79 oranlarından başlayan faiz detayıyla birlikte faiz oranlarını daha da aşağı çekecek kampanyayı paylaştı. Turuncu Ekstra'ya üye olan ING Bank müşterisine 50 bin TL'ye özel faiz oranı yüzde 1,99'a kadar geriliyor.

flh5rjmx0aibjfx-1.jpg

EN YÜKSEK İHTİYAÇ KREDİSİ

Ülkemizde yaşanan gelişmeleri ile birlikte ING Bank tarafından verilen en büyük ihtiyaç kredisi limiti 175 bin TL olarak açıklandı. Fakat kanunların getirdiği durum neticesinde taksit süresi maksimum 6 ay olarak belirleniyor.

Kredi kapsamında verilen 6 ay vade sürecinde kişilerin aylık ödeme yapmaları gereken miktar 33 bin 204 TL olarak açıklandı. Belirtilen tutar için faiz oranı ise yüzde 2,95 olarak duyuruldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN