Para sayma görüntüleri soruşturmasında yeni gelişme! Belediye Başkanları ifadeye çağrıldı

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen para sayma görüntüleri soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ve Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç "şüpheli" sıfatıyla ifadeye çağrıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen ve sosyal medyada paylaşılan para sayma görüntülerine ilişkin soruşturma devam ediyor. Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ve Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç "şüpheli" sıfatıyla ifadeye çağrıldı.

dddd.jpg

Soruşturmada şimdiye kadar İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş, Eski CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas, Eski CHP İstanbul İl Başkanlığı Basın Danışmanı Can Poyraz, CHP eski İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Onur Öksel, Hukuk Bürosunun sahibi Gökhan Taşkapan, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi'nin oğlu Serkan Çebi, Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Melih Morsümbül, İş insanı Hüseyin Köksal'ın şoförü Servet Yıldırım ifadesi alınan isimler oldu.

Kaftancıoğlu'nun, ifadesinde, "Bu soruşturmanın seçime 10 gün kalmışken CHP aleyhine siyaset eliyle yürütülen bir seçim kampanyası olduğunu düşünüyorum" demiş, "Bu konuda bütün sorumluluk bana aittir. Mal sahibiyle anlaştıktan sonra toplanan bağış parasının olduğu gibi muhatabına gitmesi gerektiği için elden verilen paranın mutlaka tutanakla kayıt altına alınması gerektiğin söyledim" ifadeleri dikkat çekmişti.

Soruşturma devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN