Peker: Davutoğlu SADAT konusunda doğru söylüyor

Peker: Davutoğlu SADAT konusunda doğru söylüyor

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun SADAT açıklamalarına cevap verdi: Sayın Davutoğlu’nun söylediği çok doğru. Videoda da söylediğim gibi, benim üzerimden giden silahlar SADAT tarafından organize edildi. Genelkurmayın ve MİT’in bu organizasyonda bir dahilliği yoktur.

Organize suç örgütü kurmak suçlamasıyla aranan ve yurt dışında bulunan Sedat Peker, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun SADAT iddiasına yönelik sözlerine, sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi.

Peker, "Sayın Davutoğlu’nun söylediği çok doğru. Videoda da söylediğim gibi, benim üzerimden giden silahlar SADAT tarafından organize edildi. Genelkurmayın ve MİT’in bu organizasyonda bir dahli yoktur” dedi.

DAVUTOĞLU NE DEDİ?

Davutoğlu, konuya ilişkin yaptığı açıklamada "SADAT denilen yapının hiçbir rolü yoktu. Sedat Peker'in anlattığı ilişkiler ağı sonradır. Başbakan iken de ne Sedat Peker ne SADAT'ın benimle hiçbir görüşmesi olmamıştır. MİT TIR'ları olduğunda Dışişleri Bakanıydım. Sedat Peker'in iddialarıyla MİT TIR'larının alakası yoktur. Bu operasyon 19 Ocak 2014'te oldu. Sedat Peker o zaman cezaevindeydi. O silahları nasıl gönderdi oraya? 10 Mart 2014'te çıktı cezaevinden. Benim Dışişleri Bakanlığım görevinde MİT ve Genelkurmay bana bağlı değildi" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN