Prof. Dr. Ercan 'İstanbullular yaşayan ölüler' diyerek duyurdu: 5,5 ve 6 büyüklüğündeki depremler göreceğiz

Prof. Dr. Ercan 'İstanbullular yaşayan ölüler' diyerek duyurdu: 5,5 ve 6 büyüklüğündeki depremler göreceğiz

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde 11 ilde büyük yıkımlar meydana gelmiş ve binlerce kişi hayatını kaybetmişti. Yaşanan asrın felaketinden sonra gözler uzmanlardan gelen uyarılara çevrildi. Daha önce Hatay ve Kahramanmaraş bölgesi için kritik uyarılarda bulunan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, İstanbul için korkutan bir uyarıda bulundu. Deprem uzmanı 'İstanbullular yaşayan ölüler' diyerek duyurdu. 5,5 ve 6 büyüklüğündeki depremler göreceğiz!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan İstanbul için yeni bir uyarıda bulundu. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan deprem uzmanı milyonlarca kişiyi bas basa bağırarak uyardı. 'İstanbullular yaşayan ölüler' diyerek seslenen Ahmet Ercan, 'İstanbul'da 5,5 ve 6 büyüklüğündeki depremler göreceğiz' diyerek milyonlarca kişiyi uyardı. Peki İstanbul depremi ne zaman olacak? Büyük İstanbul depremi kaç şiddetinde olacak? İşte Ahmet Ercan'ın dikkat çeken açıklamaları...

yeni-proje-2024-03-26t095027-551.jpg

AHMET ERCAN'DAN KORKUTAN UYARI: İSTANBULLULAR YAŞAYAN ÖLÜLER...

Marmara Denizi ve çevre illerde yaşanan sarsıntılara dikkat çeken Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, milyonlarca İstanbulluyu uyardı. 'Büyük İstanbul depremi ne zaman olacak?' sorusuna yanıt veren Ercan, "İstanbul'da kilometrekare başına 3 bin 500 kişinin yığılması, sık, yüksek yapılarla boğulması; kente karşı işlenen suçtur. Deprem olacak düttürüsü kullanılarak dilberim İstanbul yok edildi. Artık İstanbullular yaşayan ölülerdir." uyarısında bulundu.

yeni-proje-2024-03-26t095007-432.jpg

BÜYÜK İSTANBUL DEPREMİ NE ZAMAN OLACAK? 6 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREMLER GÖRECEĞİZ!

Daha öncede sosyal medya hesabından Büyük İstanbul depremi için hem tarih veren hem de büyüklüğünü açıklayan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Bizler 4'ten daha küçük olan sarsıntılara deprem değil, depremcik diyoruz. Bu depremciklerin bilimsel veri dışında herhangi bir tehlikesi söz konusu değil. Beklenen büyük İstanbul depreminin ayak sesleri de değil. Dolayısıyla Kuzey Marmara'da deprem olmadan önce bunun gibi hatta bundan çok daha büyük 5, 5.5 ve 6 büyüklüğündeki depremleri bizler göreceğiz. Ben 1999 yılından bu yana söylediğim gibi İstanbul'da 2045'ten önce büyük bir deprem beklemiyorum."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN