Prof. Dr. Orhan Ekren İngiltere'de kayboldu: 2 haftadır haber alınamıyor

Prof. Dr. Orhan Ekren İngiltere'de kayboldu: 2 haftadır haber alınamıyor

Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi, 26 Kasım’dan bu yana kayıp olan Prof. Dr. Orhan Ekren’i arama çalışmalarının İngiltere emniyeti ve Londra Konsolosluğu tarafından sürdürüldüğünü duyurarak "Bir an önce sağ salim bulunmasını umut ediyoruz" mesajı paylaştı.

Makine Mühendisleri Odası (MMO) İzmir Şubesi, yazılı bir açıklama yaparak üyeleri ve Cranfield Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Orhan Ekren’in 26 Kasım 2024 tarihinden bu yana kayıp olduğunu duyurdu. Ekren’i arama çalışmaları İngiltere emniyet güçleri ve Türkiye’nin Londra Konsolosluğu tarafından sürdürülüyor.

İNGİLTERE EMNİYETİ VE KONSOLOSLUK DEVREDE

MMO İzmir Şubesi’nin açıklamasında, İngiltere emniyet güçlerinin arama çalışmalarını kesintisiz şekilde yürüttüğü, Türkiye’nin Londra Konsolosluğu’nun da sürece aktif olarak dahil olduğu bilgisi paylaşıldı. Açıklamada, "Odamız, süreci yakından takip etmekte ve yetkili mercilerle sürekli iletişim halinde bulunmaktadır. Değerli üyemiz Prof. Dr. Orhan Ekren’in bir an önce sağ salim bulunmasını umut ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

AİLEYE VE SEVENLERİNE DESTEK MESAJI

MMO, açıklamasında Prof. Dr. Ekren’in ailesine ve sevenlerine destek dileklerini ileterek, “Bu süreçte arama çalışmalarına katkıda bulunan tüm resmi kurumlara teşekkür ederiz. Gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN