Rabia Kallı'nın cenazesi defnedildi

Rabia Kallı'nın cenazesi defnedildi

Isparta'da üniversite öğrencisi Rabia Kallı, sokak köpeklerinden korkup yola fırlamış ve bir otomobilin altında kalmıştı. Kaza sonrası yoğun bakımda tedavisi süren Rabia Kallı, yaşam mücadelesini kaybederek

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nde eğitim-öğretim gören Milaslı Rabia Kallı, arkadaşı Hilal Topçu ile birlikte yurda doğru yürürken bir anda sokak köpeklerinden korkup yola fırlamış ve yoldan geçen otomobilin altında kalmıştı. Kaza sonrası yoğun bakımda tedavisi süren Rabia Kallı, yaşam mücadelesini kaybederek tüm ülkeyi yasa boğdu.

Kallı’nın bugün cenazesi Milas’a getirildi. Rabia Kallı, Milas Ulu Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından, ailesi ve sevenlerinin gözyaşları içinde Milas Şehir Mezarlığı’na defnedildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN