Ramazan ayı bereketi ile geldi! Ramazan kolileri evleri şenlendirecek! Bakanlık başvuru detaylarını açıkladı

Ramazan ayı bereketi ile geldi! Ramazan kolileri evleri şenlendirecek! Bakanlık başvuru detaylarını açıkladı

İlk sahur için kalkılırken Ramazan da bereketi ile birlikte geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı gıda kolisi dağıtılacağını belirtirken vatandaşlar da konu hakkında araştırmalarını hızlandırdı. Yıl boyunca bakanlık tarafından sağlanan gıda kolileri Ramazan ayında da evleri şenlendirecek. İşte Ramazan kolisi hakkında merak edilen tüm detaylar…

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan destek ödemelerinin yanı sıra gıda kolileri de vatandaşların yüzünü güldürüyor. İhtiyaç sahibi ailelerin yararlandığı destek ödemeleri için açıklamalar yapılırken bakanlık Ramazan ayında gıda kolisi dağıtılacağını duyurdu. Başvuru yapan ihtiyaç sahibi aileler gıda kolilerinden yararlanabilecek. İşte Ramazan kolisi hakkında merak edilen tüm detaylar…

RAMAZAN KOLİSİ BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

Ramazan ayı bereketi ile birlikte geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yıl boyunca ihtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelere pek çok farklı alanda ödeme yapılmaktadır. Ramazan ayına özel gıda kolisi yardımını duyuran bakanlık şartları sağlayan vatandaşlara yardım yapılacağını belirtti.

gida-yardimi-basvuru.jpg

Gıda kolileri için başvuruda bulunan vatandaşlar Ramazan ayında sağlanan gıda kolilerinden yararlanabilecek. Bu kapsamda başvurular için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na talebinizi iletebilirsiniz. Bunun yanı sıra bağlı bulunduğunuz Kaymakamlık veya valiliğe de başvuru yapabilirsiniz. Bir diğer başvuru yöntemi ise e-devlet sistemi olarak karşımıza çıkıyor. E-devlet sistemine giriş yaparak “Sosyal Yardım Başvuruları” ekranı üzerinden işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

gida-yardimi.jpg

BELEDİYELER GIDA KOLİSİ DAĞITACAK

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının yanı sıra dernek ve kamu kuruluşları da Ramazan ayında vatandaşların yüzünü güldürüyor. Peş peşe yapılan açıklamalar ile ihtiyaç sahibi vatandaşların yararlanabileceği Ramazan kolileri hakkındaki detaylar paylaşıldı. Ramazan kolisi dağıtımlarının belediyeler tarafından sağlanacağı belirtilirken konu hakkındaki detayların belediyenin resmi internet sitesi üzerinden öğrenilebileceği aktarıldı. Ramazan kolisi yardımı için belediyelerin internet sitesi ya da Sosyal Yardım Müdürlüğü üzerinden detayları öğrenebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN